Halucinant! Barbatul asta din Baicoi a dat peste o COMOARA in timp ce se plimba prin padure! Ce a descoperit e unic in lume

Publicat: 16 Apr. 2018, 13:53 News 3
Halucinant! Barbatul asta din Baicoi a dat peste o COMOARA in timp ce se plimba prin padure! Ce a descoperit e unic in lume

Mergea prin padure si a dat norocul peste el. Care erau sansele sa gaseasca tocmai asa ceva?

Barbatul din Baicoi care a gasit un topor din Epoca de Bronz. Catalin Dumitran este un tanar din judetul Prahova, orasul Baicoi, care in a doua zi de Paste se plimba prin padure pentru a se relaxa. Ceea ce a gasit insa ii va schimba definitiv viata.

Cătălin este căutător de comori care deţine licenţă de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru a folosi detecoare de metale si de fiecare data cand iese cu familia in padure isi ia cu el detectorul de metale. De data aceasta insa a avut un noroc chior.

Barbatul detinea de ceva timp detectorul de metale, dar nu iesise niciodata cu el la cautat profesionist de “comori”, tot ce facuse era sa se antreneze pe cutii de bere si diverse metale plantate de el.

Ceea ce l-a surpsins insa, a fost ca la plimbarea lor aparatul incepuse sa dea semnale destul de puternice intr-un anumit punct. Catalin a inceput apoi mai mult de curiozitate sa vada daca aparatul lui chiar functioneaza sau este dereglat.

”Am început să sap şi am săpat ca niciodată o groapă adâncă de vreo 50 de centimetri până am văzut ceva de culoare albastră. Când mi-am dat seama ce este vă rog să mă credeţi că mi s-au înmuiat picioarele. Nu sunt un profesionist, dar de citit am mai citit pentru că sunt pasionat de istorie. Ştiam peste ce am dat. L-am luat în mână şi l-am curăţat cu mâna uşor de pământ. Deşi este un topor din bronz, este foarte fragil şi părea că se descompune, de accea am decis să-l pun repede într-o cârpă pe care o foloseam să mă şterg pe mâini şi l-a sunat pe primarul din Băicoi”, povesteşte Cătălin Dumitran.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Apr. 2018, 13:53 News 3
Pe aceeași temă