Barbatul care si-a trait viata ca intr-o vacanta! De 30 de ani e singurul locuitor de pe o insula ramasa pustie

Publicat: 26 oct. 2017, 18:54 Autor: madalina m. Life

Povestea unui barbat trecut de tinerete a reusit sa impresioneze pe toata lumea, mai ales ca acesta a decis sa isi petreaca ultimii 30 de ani pe o insula ramasa pustie.

Pe nume Mauro Morandi, barbatul de 78 de ani locuieste pe insula Budelli, din Italia, ce il are doar pe el ca singurul locuitor. Traieste acolo de 28 de ani si marturiseste ca nu ar renunta la acest stil de viata care ii permite sa fie cat de liber e cu putinta.

Barbatul a ajuns sa fie supranumit „Robinson Crusoe modern”, precum celebrul personaj de poveste, tocmai pentru ca vasul pe care se afla a naufragiat, iar el s-a trezit pe insula pustie.

Acesta e barbatul care si-a trait viata ca intr-o vacanta pe o insula pustie

Insula italiana Budelli pe care a ajuns barbatul de 78 de ani sa locuiasca e situata la nord de Sardinia si poate fi considerat Raiul pe pamant. E un teritoriu care nu a fost explorat, dar pe care Mauro Morandi a ajuns sa il cunoasca ca-n palma.

Cand avea 50 de ani, Mauro Morandi a decis sa se aventureze pe mare, despre care spune ca e marea sa iubire. Si pana atunci avusese un stil de viata solitar, dar dupa prima zi in care se afla in larg si dorea sa ajunga in celalalt capat al pamantului, vasul sau s-a scufundat.

Barbatul a ajuns pe insula pustie dupa ce a inotat aproape de cel mai vizibil tarm, acolo unde a si ramas. Insula italiana e un adevarat paradis, iar Mauro Morandi nu e tocmai rupt de civilizatie.

Acesta e barbatul care si-a trait viata ca intr-o vacanta pe o insula pustie

Pe insula care i-a devenit casa si reprezinta un paradis luxuriant barbatul si-a instalat panouri solare cu ajutorul carora dispune de curent electric. El mai are in grija si trei pisici, alaturi de cateva gaini, iar ocazional e vizitat si de turisti.

Despre cei care vin sa il vada, Mauro Morandi spune ca sunt in special curiosi sa observa felul in care el traieste. Cand nu se ocupa de cele casnice, batranul italian merge pe mare sa prinda peste, care constituie principala sa sursa de alimentatie.

Mai mult, de doua ori pe luna mai merge cu barca si pana in Sardinia, de unde isi cumpara cele necesare, in special haine si alte produse pe care nu le poate gasi pe insula.

(sursa: greenews.info)

Publicat: 26 oct. 2017, 18:54 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă