Bărbații își doresc să conducă mașini frumoase – Range Rover Evoque

Publicat: 18 Jan. 2022, 10:43 General

Range Rover Evoque este o mașină cu un stil minimalist și rafinat, dar și cu o siluetă dinamică, asemănătoare unui coupé, fiind, după cum precizează producătorul său, Land Rover, un succesor demn al modelului anterior, apreciat în întreaga lume. Pentru bărbați, care ajung să dezvolte o relație specială cu mașina pe care o conduc, design-ul acesteia este foarte important. Iată și de ce.

  1. Bărbații iubesc mașinile frumoase pentru că le potențează stima de sine

Mașinile frumoase cresc stima de sine a bărbaților. Bărbații știu încă de mici că pentru a obține un statut social cât mai bun trebuie să aibă o educație bună, să-și găsească un loc de muncă, să câștige suficienți bani pentru a-și întreține familia și să dețină mașina pe care o visează.

Range Rover Evoque este o mașină frumoasă care nu numai că excelează la capitolul design, ci este comercializată de producător mai multe variante de design și motorizări – Range Rover Evoque R-Dynamic cu un design mai îndrăzneț și mai sportiv, Range Rover Evoque Lafayette Edition cu elemente deosebite de design, Range Rover Evoque Autobiography cu jante, bare de protecție, praguri și părți laterale speciale și Range Rover Evoque Bronze Collection.

  1. Bărbații consideră mașinile frumoase accesoriul perfect pentru a ieși în evidență

Atunci când conduc o mașină cu adevărat frumoasă, bărbații știu că pot câștiga respectul tuturor, nu doar al femeilor. De foarte multe ori, aceștia consideră mașina un accesoriu perfect care îi ajută să se remarce, așa cum se întâmplă, de exemplu, cu hainele în cazul femeilor.

La interior, Range Rover Evoque se remarcă prin tapițeria din piele Windsor, lâna premium Kvadrat și stofa Eucalyptus, modelele Land Rover fiind caracterizate întotdeauna de o atenție deosebită acordată detaliilor. Totodată, unul dintre echipamentele inovatoare cu care este prevăzut Range Rover Evoque și care este, în același timp, un important element de design, este oglinda retrovizoare interioară Clearsight. Disponibilă opțional, aceasta asigură o vizibilitate perfectă în spate, indiferent daca bancheta este ocupată sau nu sau dacă în portbagaj se află obiecte.

  1. Bărbații adoră mașinile frumoase care le permit să dețină întotdeauna controlul

Bărbaților le place să controleze lucrurile perfect și să fie mereu la conducere. În lumea reală, acesta este un deziderat care nu este întotdeauna ușor de atins, dar cu o mașină bună acest lucru este perfect posibil. Iar atunci când această mașină este și frumoasă, starea de bine este și mai puternică.

Plafonul panoramic al modelului Range Rover Evoque permite pătrunderea luminii naturale in habitaclu și îmbunătățește senzația de spațiu la bordul acestui SUV. Există, de asemenea, posibilitatea ca viitorul proprietar să aleagă între plafonul panoramic fix sau cel culisant, precum și între cel în culoarea caroseriei și cel într-o nuanță contrastantă de gri sau negru. Design-ul acestui model demonstrează o atenție deosebită din partea producătorului pentru toate detaliile de interior, cum este de exemplu și interfața care a fost reproiectată. Tehnologia de interior este, de asemenea, una de ultimă generație, la bordul acestui model fiind disponibilă cea mai nouă tehnolgie prevăzută cu inteligență artificială.

  1. Bărbații știu că o mașină frumoasă îi poate reprezenta

O mașină frumoasă care se potrivește personalității celui care o conduce,  poate spune ceva despre el. Fie că este vorba despre o mașină sport, fie că este vorba despre o mașină de lux, aceasta poate spune o poveste și poate crea o legătură foarte puternică. Așa că nu este de mirare că design-ul și proiectarea mașinilor aparțin aproape în exclusivitate bărbaților.

Un exemplu pentru atenția deosebită pe care producătorul a avut-o pentru exteriorul modelului

Range Rover Evoque sunt farurile Matrix cu LED și lumini de zi signature (DRL) care sunt  incluse în gama de tehnologii inovatoare Land Rover. Aceastea maximizează numărul de raze ale fazei lungi pentru a asigura o vizibilitate optimă și umbresc zona din fața vehiculelor care vin de pe contrasens pentru a preveni senzația de orbire pe care conducătorii auto o pot avea.

Publicat: 18 Jan. 2022, 10:43 General
Pe aceeași temă