Caz medical ciudat! Un barbat si-a trosnit degetele toata viata, pana intr-o zi cand a ajuns de urgenta la spital. Medicii s-au socat cand au vazut mana acestuia

Publicat: 08 feb. 2018, 14:21 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Caz medical straniu in America! Un barbat de 31 de ani a contractat o infectie atat de agresiva, incat a fost la un pas sa isi piarda bratul sau chiar viata.

Doctorii au scos la iveala faptul ca acesta isi trosnea foarte des degetele, lucru care a dus la formarea unei rani la suprafata pielii, prin care a permis intrarea unei bacterii in organism.

Bacteria i-a intrat sub piele. Asa s-a ales cu o forma agresiva de necroza. Din cauza obiceiului de a-si trosni degetele, un neg de la incheietura unui deget a fost spart, permitand bacteriei sa patrunda cat mai mult.

Antoine Boylston s-a imbolnavit la scurt timp. Pentru ca nu se simtea bine, a mers la spital. Desi trecusera cateva ore de cand contractase, infectia s-a raspandit pana la cot.

A fost operat de urgenţă, iar o parte din ţesut a necrozat şi nu a putut fi salvat, inclusiv degetul mic. Putea fi însă mult mai rău. „Doctorii m-au avertizat că îmi pot pierde mâna, dar dacă aşteptam mai mult îmi puteam pierde şi viaţa”, a precizat Boylston.

„Credeam că aşa ceva e de domeniul filmelor, nu ceva ce obţii prin trosnirea degetelor. Dar sunt în viaţă şi nu îmi voi mai trosni degetele din nou”, a mai adaugat acesta.

Sursa: Live Science

Publicat: 08 feb. 2018, 14:21 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă