‘Balena albastra’ a revenit si a facut doua victime! Cum au murit aceste surori din cauza jocului. Ultimele lor cuvinte sunt sfasietoare

Publicat: 20 Feb. 2018, 17:48 Parenting

Autoritatile din Rusia investigheaza moartea a doua surori vitrege care sunt suspectate ca ar fi jucat 'Balena albastra'.

‘Balena albastra’ a revenit si a facut doua victime! Maria Vinogradova, de 12 ani, si sora ei vitrega Anastasia Svetozarova, de 15 ani, au fost gasit moarte. Cele doua se aflau pe asfatul din fata blocului in care locuiau. Cele doua aveau un apartament in orasul Izhevsk, din apropierea capitalei Moscova.

Anchetatorii cred ca cele doua au sarit de pe terasa de la etajul 10. Au plonjat in gol, spre o moarte iminenta. Presa din Rusia sustine ca Maria, de 12 ani, era ‘suparata si depresiva’ din cauza mamei sale. Afla pe pagina 2 ce i-a facut femeia:

‘Balena albastra’ a revenit si a facut doua victime!

'Balena albastra' a revenit si a facut doua victime!Fata de 12 ani incepuse o relatie cu un baiat pe nume Dmitry. Mama ei a suspectat-o ca a intretinut relatii intime cu acesta. Asa ca a decis sa o duca pe Maria la un ginecolog. Mama Mariei era furioasa ca fiica ei are o relatie cu acel baiat. Conform presei, si Anastasia era depresiva dupa spusele prietenilor.

In Rusia, ‘Balena albastra’ este un joc invinuit de moartea a sute de tineri din toata tara. Acest joc spala creierii tinerilor pana cand ii convinge sa isi ia viata. Copiii trebuie sa completeze 50 de pasi, iar la finalul lor sa se omoare, informeaza unilad.co.uk.

'Balena albastra' a revenit si a facut doua victime!Politia a confiscat telefoanele si calculatoarele celor doua surori. Vor sa vada daca exista vreo legatura intre ele si alti membri ai unor grupuri de suicideri care exploateaza sentimentele acestor copii cu probleme. Inainte sa moara, Maria a publicat online o poza cu iubitul ei.

'Balena albastra' a revenit si a facut doua victime!„Te rog sa ma ierti. Te iubesc mult. Stiu ca vei gasi o fata mai buna decat mine”, au fost ultimele cuvinte ale fetei de 12 ani. Anastasia a postat o imagine cu ea si un mesaj de adio: „La revedere tuturor. Va iubesc pe toti! Asta e adevarul. Va iubesc foarte, foarte mult!”

Publicat: 20 Feb. 2018, 17:48 Parenting
Pe aceeași temă