Băiețelul lui Horia Brenciu a împlinit 10 ani: „Iubirea lu’ tata, la mulți ani, frumoși ca tine!”

Publicat: 11 iun. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Băiețelul lui Horia Brenciu a împlinit 10 ani. Toma a fost sărbătorit în familie, iar tatăl său i-a urat la mulți ani și în mediul virtual, printr-o postare pe Facebook. Horia Brenciu a postat mai multe fotografii cu băiețelul său, împreună cu mesajul: „Toma, cel mai frumos dintre pământeni, împlinește azi 10 ani! Iubirea lu’ tata, la mulți ani, frumoși ca tine! ❤️❤️❤️”.

Băiețelul lui Horia Brenciu a împlinit 10 ani: „Iubirea lu’ tata, la mulți ani, frumoși ca tine!”

De 10 ani Toma le face viețile mai frumoase, iar Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt recunoscători pentru prezența lui în viețile lor. Toma le întregește familia și le aduce fericire zi de zi.

Toma a venit în familia lui Brenciu ca un dar

„Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume”. Povestea sa de viață este una cu adevărat emoționantă. Abia în anul 2016, artistul a declarat public că a adoptat un băiețel.

„Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la „Profesioniştii”.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt împreună din 2014, însă pe cei doi îi leagă o veche relație de prietenie. S-au cunoscut prima dată în anul 1955 la TVR, în perioada în care ea era producător. Ulterior, prietenia lor s-a transformat într-o relație din ce în ce mai strânsă, iar în anul 2006 și-au declarat iubirea unul altuia.

„Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi mulți până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire” – spunea Horia Brenciu, acum ceva timp, potrivit OK Magazine.

foto: social media

Publicat: 11 iun. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×