Avanscena Festivalului Mamaia Copiilor a fost ruinata! Ce s-a intamplat: „Situatiile nepravazute au condus la acest incident”

Publicat: 17 Jul. 2018, 17:42 Life

Avanscena Festivalului Mamaia Copiilor a fost ruinata! Incidentul a fost neprevazut.

S-a prabusit avanscena de la Festivalul Mamaia Copiilor. Incidentul creat in timpul galei Festivalului Mamaia Copiilor 2018, cand scena s-a lasat din senin. Reprezentantii TVR au declarat pentru Mediafax ca nimeni nu a avut de suferit.

„Televiziunea Romana, in calitate de partener, a asigurat transmisiunea Festivalului Nationat de Creatie si Interpretare Mamaia Copiilor pe mai multe canale ale televiziunii publice-TVR 2, TVR HD, TVR International si TVR Moldova- si-a contribuit la iumbunatatirea decorului cu diferite elemente si cu lumina suplimentara de televiziune. Parcea de scenotehnica a apartinut organizatorului festivalului.”

Organizatorii festivalului sustin ca au fost la mijloc situatii neprevazute ce au condus la incident, dar ca nimeni nu a suferit. De altfel, Gala de premiere a putut continua si, ca masura de preventie si securitate, nicio persoana nu a mai avut acees la zona afectata.

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Jul. 2018, 17:42 Life
Pe aceeași temă