Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt în doliu! „Mergi liniștit spre lumină…”

Publicat: 05 oct. 2020, 09:02 Autor: Elena Vedete
Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt în doliu! Mergi liniștit spre lumină...

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt în doliu, durerorsul anunțul fiind făcut chiar de Aurelian Temișan pe pagina sa de Faceboook. 

Celebrul cuplu a pierdut un priten drag, o parte din familie, nașul de cununie al acestora, Daniel Gheorghe Chinciu a trecut în neființă. Bărbatul le era atât naș de cununie, dar și părintele spiritual pentru fetița lor, Dora.

„Fiecare nastere… e o bucurie de nedescris. Fiecare moarte… e o durere fara margini. Intre cele doua, sunt numai teste.

Astazi am trait pe muchie. In loc sa fim cu nasii nostri, Geta si Daniel, la Breaza, ca nasi ai micutului Arthur Gabriel, a trebuit sa ne luam ramas bun de la Daniel, nasul nostru.
Eu nu am facut niciodata „abuz” de aceste sentimente, dar e a doua oara cand pierd pe cineva pe care fiinta mea l-a asimilat inca din momentul in care ne-am cunoscut. A fost, este si va ramane nasul sufletului nostru si Ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru legatura creata prin Sfanta Biserica. A fost un tip vesel, cu umorul la purtator, cu o interactivitate imediata chiar si catre persoane pe care nu le cunostea bine. In poza pusa, de altfel ultima poza facuta impreuna, in vara asta, se vede bucuria atat a lui si a nasei, cat si a noastra, de a fi impreuna, din nou, pentru a „n”-a oara. Asa il vom tine minte, asa vreau sa il purtam cu totii in suflet, cel putin cei ce l-am cunoscut. Mergi linistit spre lumina, iubitul nostru prieten, Daniel! Amin!”, a scris Aurelian Temișan pe pagina sa de socializare.

Fiecare nastere… e o bucurie de nedescris.Fiecare moarte… e o durere fara margini.Intre cele doua, sunt numai…

Publicată de Aurelian Temisan pe Sâmbătă, 3 octombrie 2020

Publicat: 05 oct. 2020, 09:02 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă