Au schimbat rolurile! Răzvan Simion a fost condus de iubită până la salonul de înfrumusețare

Publicat: 22 apr. 2022, 11:58 Autor: Maria Apostol Vedete

De când este într-o relație cu designerul de interior Daliana Răducanu, matinalul Răzvan Simion a devenit extrem de preocupat de imaginea lui. Prezentatorul a devenit client fidel al saloanelor de înfrumusețare și se îmbracă numai cu stil!

Cu doar câteva zile înaintea Paștelui, Răzvan Simion și Daliana și-au rezolvat ultimele chestiuni care le dădeau bătăi de cap. Mai ales că urmează să plece într-o vacanță romantică.

Cei doi și-au făcut apariția în zona Floreasca, și după ce au parcat, prima oprire au făcut-o la un salon de înfrumusețare. Surpriză, însă! Nu Daliana avea programare, ci Răzvan. Iubita lui și-a luat la revedere și și-a văzut de drum mai departe. Nu înainte de a cere câteva detalii despre o adresă care-i punea probleme în orientare. Mai multe detalii și imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Cine este de fapt iubita lui Răzvan Simion

Femeia care a reușit să îl facă pe Răzvan Simion să uite de Lidia Buble se numește Daliana Răducan.  Frumoasa brunetă nu este deloc străină de televiziune. În trecut aceasta a făcut parte din echipa ‘Visuri la cheie’, fiind arhitect și designer de interior.

”Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, așa se descrie iubita vedetei pe site-ul pe care îl are.

Răzvan Simion a declarat recent că are planuri mari alături de iubita lui și nu exclud nici ideea unui copil în viitorul apropiat.

Publicat: 22 apr. 2022, 11:58 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×