Au aparut pozele oficiale de la Nunta Regala 2018! Cei doi miri s-au pozat alaturi de intreaga familie

Publicat: 21 May. 2018, 18:27 Vedete

La doar doua zile de la fericitul eveniment, Casa Regala a publicat imaginile oficiale de la nunta.

Au aparut pozele oficiale de la Nunta Regala 2018!

Au aparut pozele oficiale de la Nunta Regala 2018!Aceste imagini au fost realizate de fotograful Alexi Lubomirski. Au fost realizate dupa plimbarea cu caleasca, in intimitatea Castelului Windsor”, se arata in comunicatul oficial al Palatului Kensington. Evenimentul care a avut loc sambata, 19 mai, a costat cateva milioane de dolari.

Au aparut pozele oficiale de la Nunta Regala 2018!Nunta Regala 2018. Cat a costat si cine a platit rochia, tortul si florile este o intrebare la care toti se gandesc. Suma totala a fost cu aproximativ 11 milioane de dolari mai mult decat nunta ducelui si ducesei de Cambridge. Printul Harry, 33 de ani, si Meghan Markle, 36 de ani, s-au casatorit la Capela St. Geroge, in Windsor.

Au aparut pozele oficiale de la Nunta Regala 2018!Potrivit Harper’s Bazaar, nunta a costat in total 45 de milioane de dolari. Este catalogata una dintre cele mai scumpe nunti din istorie. Expertii de la firma Bridebook estimeaza ca cea mai mare parte a banilor a fost alocata securitatii. Apoi urmeaza rochia de mireasa, aranjamentele florale si meniul. Acestea 3 au insumat un milion de lire.

Asa cum era de asteptat, trebuie sa urmeze luna de miere, insa cei doi proaspat insuratei nu vor avea avea parte de momente relaxante. Ducii de Sussex au deci sa isi amane vacanta pentru a participa la un eveniment oficial, primul in calitate de sot si sotie.

« Pagina anterioară

Publicat: 21 May. 2018, 18:27 Vedete
Pe aceeași temă