Ați uitat că au fost împreună! Povestea aventurilor din showbiz care se vor șterse

Publicat: 13 Dec. 2019, 22:01 Vedete

Încurcate sunt căile showbiz-ului! Cine își mai amintește, de exemplu, că Iulia Vântur a format un cuplu cu Radu Vâlcan sau Bogdan Vlădău? Sau că actuala parteneră a lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc, s-ar fi iubit cu Jean Constantin? CIAO.RO vă readuce în atenție povești de dragoste de mult apuse, însă care nu se vor uita niciodată!  

Marian Ionescu s-a iubit cu numeroase frumuseţi autohtone din showbiz, multe dintre aceste idile fiind date uitării de public. Liderul formaţiei „Direcţia 5” a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soprana Angela Gheoghiu în anul 2010, idilă de care nu s-au ştiut foarte multe, cei doi artişti încercând să fie cât mai discreţi cu putinţă.

Un alt cuplu de care lumea a uitat este cel format de Iulia Vântur şi Bogdan Vădău. Iulia s-a iubit cu Vlădau în anul 2009, vedeta de televiziune şi Vantur si Bogdan Vladau fiind, pe atunci, protagoniştii unei idile intense. Însă, potrivit tabloidelor de la acea vreme, se pare că Bogdan a avut, în timp ce se iubea cu Iulia, şi o altă iubită, un fotomodel care îi era alături în deplasările din străinătate, model pentru care, într-un final, a părăsit-o pe frumoasa blondă.

Potrivit presei mondene, Iulia Vântur s-a iubit într-o perioadă şi cu Radu Valcan, actualul soţ al Adelei Popescu. Radu şi Iulia lucrau, în acea perioadă, în trustul Media Pro.

O altă poveste de dragoste de care lumea a uitat este cea dintre Răzvan Fodor şi Nicoleta Drăgan, artista care a înlocuit-o pe Dana Nălbaru în trupa Hi-Q. După ce a trăit o poveste de amor cu modelul Catrinel Menghia, Răzvan Fodor a fost o perioadă singur, apoi s-a refugiat în braţele Nicoletei. Idila a avut loc în nul 2006, cu multă vreme înainte ca artistul să se aşeze la „casa lui”.

La câteva săptămâni după sfârșitul relației de șase ani cu Bogdan Stelea, Lili Sandu a avut o escapadă cu Bogdan Ionescu, alias Syda, actualul soț al Elenei Băsescu.

Povestea de care nimeni nu îşi aduce aminte este cea a lui Lili Sandu care s-a iubit cu Bogdan Ionescu, alias Syda, fostul soț al Elenei Băsescu. Tabloidele din acea vreme titrau că Lili și Bogdan au mers împreună într-o vacanță în Dubai, unde Syda a prezentat-o părinților. „Nu s-a pus problema că dacă voi fi prezentată părinților voi fi și soția lui Bogdan. El este un tip foarte haios, foarte simpatic”, spunea Lili în acea perioadă. Dragostea lor nu a durat, însă, prea multă vreme.

Andreea Raicu și Horia Tecău și-au spus adio după un an

Înainte de a avea o relaţie cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc a fost iubita renumitului actor Jean Constantin. În urmă cu 12 ani, Revista Ciao! publica imagini cu Silvia şi Petre Roman, dar şi informaţii care dezvăluiau că amanta (n.r. la acea vreme) a lui Petre Roman, avea o relaţie cu celebrul Jean Constantin, acesta ajutând-o pe Chifiriuc în cariera ei muzicală.

Melania Medeleanu şi Dan Teodorescu au formai unul dintre cele mai meditizate cupluri ale anilor 2000. Naşii de cununie ai celebrului cuplu au fost Traian şi Maria Băsescu, însă…căsătoria dintre cei doi a durat numai patru ani. Potrivit relatărilor din presă din acea perioadă, se pare că  motivul separarii ar fi fost infidelitatea Melaniei.

La un an de la despărțirea de cântărețul Tudor Chririlă, vedeta de televiziune Andreea Raicu zâmbea din nou în brațele tenismenului Horia Tecău. În anul 2012, frumoasa vedetă se afișa fericită la brațul lui Horia. Deși relația celor doi era una complicată din cauza carierelor, dar și a distanței, vedetele găseau metode pentru a trece peste greutăți. La început, relaţia Andreei cu Horia părea să evolueze cu paşi repezi. După doar două luni, tenismanul se muta acasă la vedeta TV. Când ar fi trebuit să sărbătorească un an de relație, Andreea Raicu şi Horia Tecău s-au despărțit.

 

Publicat: 13 Dec. 2019, 22:01 Vedete
Pe aceeași temă