Asistentele care tratează pacienții infectați de coronavirus: victimele au ajuns la 90.000

Publicat: 26 Jan. 2020, 12:29 News

Virusul în China face ravagii. Mai mult decât atât, coronavirusul s-a răspândit la nivel mondial. În urmă cu o seară, de exemplu, o persoană care a aterizat pe aeroportul Otopeni a fost dusă la spital, după ce a fost suspectată de virus. Evident, prima alertă apărută în țară s-a dovedit a fi falsă.

Potrivit Dailymail, coronavirusul se răspândește instantaneu, iar autoritățile sunt în alertă. Virusul a omorât deja 56 de persoane. O asistentă care poartă haine de protecție și mască la gură, din Wuhan, susține că peste 90.000 de persoane au fost infectate de coronavirus, chiar dacă guverul spune că doar 1975 de persoane au fost infectate.

Nemaiîntâlnind acest tip de virus, el a fost denumit ”coronavirus”, reprezentând un mix de viruși care au în comun răceala. El a fost numit 2019-nCov. În Australia, au apărut patru cazuri de infecție provocată de coronavirusul gripal din Wuhan. Au apărut primele cazuri și în Europa, în Franța. De asemenea, au fost raportate cazuri în Thailanda, Vietnam, Singapore, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, dar și SUA.

Publicat: 26 Jan. 2020, 12:29 News
Pe aceeași temă