Așa poți purta pantaloni cu dungi laterale și să arăți elegant

Publicat: 14 Nov. 2020, 09:28 News
Așa poți purta pantaloni cu dungi laterale și să arăți elegant

Pantalonii cu dungi laterale au reuşit să acapareze iar atenția tinerilor şi a doamnelor care doresc să se bucure de ținute expresive.

Pe bună dreptate, aceste articole de îmbrăcăminte sunt confortabile şi oferă liberate de mişcare. Dungile lateral genial integrate conferă pantalonilor un aer unic, cosmopolit. Pentru că ştim că îi iubeşti, te invităm  să descoperi oferta Bolf.ro de pantalonii cu dungă. De asemenea te provocam îi integrezi în tine urbane originale!

Pantaloni Bolf cu dungi  laterale – descoperă  selecția

Articolele de îmbrăcăminte cu dungi laterale propuse au linii sport. Se disting prin confort ridicat şi libertate de mișcare, Îi poți purta cu aceeași lejeritate la antrenamente, la sală, la alergare, plimbările în aer liber, la ţinută lejeră de casă sau chiar în outfituri urbane incendiare. Fiecare pereche se remarcă prin calitate excepțională, fie că vorbim de tipurile cu benzi laterale în partea inferioară, fie că vorbim de cei care se mulează perfect pe picior. Ai o varietate mare din care poți selecta: pantaloni cu dungă îngustă, pantaloni cu dungi late şi imprimeuri, pantaloni cu dungi în partea superioară, leggins cu dungă în parte inferioară.

Iată cum crezi ţinute distinse cu pantaloni cu dungă!

Cum am precizat anterior, pantalonii cu dungă sunt populari şi versatili. Pot fi potriviţi cu aceiaşi lejeritate cu hanorace cu glugă, bluze simple, tricouri sau bluze de trening, dar pot fi purtați şi cu pulovere oversized, cu bustiere, şepci şi căciuli. Şi în partea inferioară, la încălţăminte,  ai numeroase posibilități, de la tenişi simpli, la pantofi sport, pantofi cu platformă cizme şi ghete îmblănite cu talpă joasă. Singurul lucru care te poate pune în dificultate este imaginaţia.

Pantaloni cu dungă şi tricou

Asocierea pantaloni glugă cu tricou este una clasică, tipic pentru amatoarele stilului sport. Selectează o bustieră comodă, o pereche de adidaşi de alergare, combina o şapcă şi ai o ţinută autentică, perfectă pentru activităţile sport. În sezonul rece poţi adăuga o vestă sport sau o bluză de trening şi gata! Când vine vorba de outfituri dinamice, ai numeroase opţiuni pe partea cromatică. Poţi crea ţinute impresionante cu pantaloni cu dungă roşii, muştar, verzi, albaştrii, negrii sau multicolori.

Pantaloni cu dungă şi hanorace cu glugă

Asocierea pantalonilor cu dungă şi a hanoracelor este una genială. Practic, această combinaţie este sinonimă cu libertate de mişcare şi stare de bine. Poţi adăuga o vestă comodă, pantofi de drumeţii, un rucsac mare şi poţi porni la drum. Fie că alegi o drumeţie montană, fie că vrei să te bucuri de o plimbare lungă, aceasta este ținută perfectă.

Dacă vrei să creezi o ţinută urbană, combină pantalonii cu dungă preferaţi cu un hanorac fără glugă şi o pereche de cizme îmblănite confortabile. Vei crea o ţinută urbană autentică perfectă! Poartă o căciulă simplă şi o vestă simplă! Ai parte de un outfit stradal tineresc. Ştim că stilul stradal înseamnă libertate, totuși pentru a beneficia de versatilitate, alege pantalon cu dungi în  culori neutre! Negru, bleumarin, gri sunt soluții excepţionale!

Nu ezita să combini pantalonii cu dungi cu pulover oversized şi fes cu pompon! Vei fi surprinsă de rezultate! Confort, libertate de mişcare, atitudine urbană!

 

Publicat: 14 Nov. 2020, 09:28 News
Pe aceeași temă