Asa arata papusile Barbie inspirate de femei celebre si puternice! De ce au fost lansate si ce spun mamicile despre aceste jucarii VIDEO

Publicat: 07 mart. 2018, 20:12 Autor: madalina m. News 3

Cateva papusi Barbie care arata precum femei celebre au fost lansate de curand pe piata.

Papusile au fost inspirate de personalitati feminine foarte puternice, care si-au pus amprenta asupra istoriei. De asemenea, cateva dintre cele 17 jucarii au fost inspirate si de femei din zilele noastre.

Mai exact, e vorba de modelele au fost lansate cu putin inainte de Ziua Internationala a Femeii. Ele seamana cu activista Ashley Graham sau chef Helene Darroze, si se pare ca aceste papusi Barbie vor avea un mare impact in vietile fetitelor din intreaga lume.

Papusile Barbie inspirate de femei celebre si puternice

Aceste papusi au fost lansate dupa ce compania a facut recent un studiu. In cadrul sondajului, 8000 de mamici au fost intrebate ce parere au despre felul in care arata, in prezent, celebrele papusi.

Multe dintre ele au fost de parere ca figurinele Barbie nu le transmit fetitelor un mesaj potrivit, pentru ca ele ajung sa creasca doar cu o singura ideea bine intiparita in minte. Mai exact, multe viitoare domnisoare cred ca singura cheie a succesului in viata e reprezentata strict de felul in care arata.

Pentru a desfiinta aceasta teorie, Barbie a lansat o serie de papusi prin au fost prezentate personalitati feminine de marca. Printre acestea se numara figuri emblematice precum Frida Kahlo, Amelia Earhart, Katherine Johnson, Yuan Yuan Tan sau chiar fiica regretatului „Vanator de crocodili”, Bindi Irwin.

Colectia in care au fost prezentate noile papusi Barbie se numeste „Inspiring Women”. Acestea au aparut pe piata ca un soi de necesitate, dupa ce acel studiu efectuat de companie a aratat ce 86% dintre mamici au temeri in ceea ce priveste modelele pe care fiicele lor ajung sa le urmeze in viata.

Printre femeile celebre alese sa fie reprezentate sub forma de papusi Barbie se numara si personalitati feminine care au avut un rol important la NASA, in lumea sportului sau in cinematografie.

„Fetele mereu au putut sa isi faca diverse scenarii atunci cand s-au jucat cu papusile Barbie, si-au imaginat o cariera. Am vrut sa facem o diferenta in acest sens si sa le reamintim ca pot face orice isi propun, ca pot ajunge sa isi indeplineasca orice tel, dar si ca au personalitati puternice dupa care sa se inspire”, a povestit Lisa McKnight, vicepresedintele companiei.

(sursa: boredpanda.com)

Publicat: 07 mart. 2018, 20:12 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă
×