Artistă celebră, diagnosticată cu cancer în ultima fază: ”Nu știu câte zile mi-au mai rămas de trăit!”

Publicat: 27 Mar. 2021, 10:05 Vedete

Sarah Harding, celebra cântăreață care face parte din trupa Girls Aloud, trece prin momente dificile la opt luni de când a anunțat că are cancer mamar. Din păcate, în ciuda tratamentului pe care l-a urmat, boala s-a extins acum și la măduvă.

Sarah Harding, celebra cântăreață de la Girls Aloud, a dezvăluit că medicii i-au spus că cel mai probabil Crăciunul din 2020 a fost ultimul din viața ei. Deși a urmat tratamente intensive în ultima perioadă, cancerul s-a extins la coloană.

Chiar dacă trece prin momente extrem de dificile, cântăreața în vârstă de 39 de ani a vorbit despre experiența ei în cartea ”Hear Me Out”, pe care a lansat-o de curând. ”În decembrie, doctorul mi-a zis că probabil Crăciunul care urma să vină va fi probabil ultimul. Sunt în fază terminală acum și nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”, a explicat Sarah.

Deși își dorește să urmeze un tratament pentru a trata tumoarea de la baza coloanei, artista spune că nu vrea să facă radioterapie, întrucât în urma acestei proceduri își va pierde părul, scrie peroz.ro.

Deși știe că unii ar putea considera acest lucru „zadarnic”, Sarah susține că, dacă mai are doar câteva luni, nu merită să-și piardă părul.
„Nu vreau să simt că îmi voi petrece timpul care mi-a mai rămas ascunzându-mă. Încerc să trăiesc și să mă bucur de fiecare secundă din viața mea, indiferent de cât mi-a mai rămas”, a mai spus Sarah.

Sarah Harding a fost diagnosticată cu cancer în stadiu avansat

Sarah Harding a dezvăluit că are cancer la sân în stadiu avansat, la sfârșitul lunii august. Într-un mesaj postat pe Twitter ea a scris: „Nu există o modalitate ușoară de a spune acest lucru și, de fapt, nici măcar nu simt că este adevărat când scriu asta, dar iată. La începutul acestui an am fost diagnosticată cu cancer mamar și în urmă cu câteva săptămâni am primit vestea devastatoare că boala s-a răspândit și în alte părți ale corpului meu.”

Sarah Harding a devenit cunoscută în 2002, când a concurat pentru „Popstars: The Rivals”, un show al ITV care avea ca obiectiv înfiinţarea unei trupe de fete şi a uneia de băieţi.

Ea a ajuns în finală şi a fost votată pentru a face parte din Girls Aloud alături de Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberley Walsh şi Cheryl Tweedy.

Grupul a lansat câteva piese de succes în Marea Britanie, precum „Sound of the Underground”, „The Promise”, „Love Machine”, „Jump” şi „Call The Shots”.

Girls Aloud s-a reunit în 2012 după o scurtă pauză, pentru a lansa o compilaţie şi a întreprinde un turneu, iar anul următor şi-a anunţat destrămarea.

De atunci, Harding a jucat în câteva filme, precum „Run for Your Wife” şi „St. Trinian’s 2: The Legend of Fritton’s Gold”, a făcut parte din reality show-ul „The Jump” de la Channel 4, în 2016, iar în 2017 a câştigat „Celebrity Big Brother”.

Sursa foto: Sarah Harding Facebook

Publicat: 27 Mar. 2021, 10:05 Vedete
Pe aceeași temă