Arde, uite cum arde! Topul celor mai HOT iubite de fotbaliști de la FCSB

Publicat: 09 Apr. 2020, 09:39 Arhiva

Topul celor mai HOT iubite de fotbaliști de la FCSB. Deși în campionat nu excelează, la capitolul iubite de fotbaliști, FCSB stă cel mai bine din Liga 1.

DIANA

Claudiu Belu și Diana sunt împreună de la începutul acestui an, iar în urmă cu câteva luni fundașul a cerut-o de soție. Tatăl Dianei, Mohamed Zorkot, e un celebru milionar libanez, care deține multe afaceri.

IRINA

După finalul CE de tineret, Cristi Manea s-a despărțit de fosta lui iubită. Jucătorul de 22 de ani al FCSB-ului are o relație cu una dintre cele mai cunoscute prezențe din online-ul din România: Irina Deaconescu. Aceasta face parte din topul vloggerițelor din România și e foarte urmărită pe Instagram și Youtube.

Topul celor mai HOT iubite de fotbaliști de la FCSB

MEDEEA

Florin Tănase are o relaţie de 5 ani cu Medeea Turcescu. În vârstă de 23 de ani, aceasta e cunoscută în lumea modei, ea participând în ultimii ani la mai multe concursuri de frumuseţe.

ALEXANDRA

Dennis Man trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandra Grigoriță, fostă Miss Arad în 2014. Cei doi sunt împreună încă de pe vremea când Man juca pentru UTA. Distanța nu le-a distrus relația, iar Alexandra face tot posibilul pentru a-i fi alături iubitului ei în vacanțele pe care le are și s-a mutat deja la București alături de iubitul ei.

IOANA

În vârstă de 20 de ani, Ioana Timofeciuc este una dintre cele mai sexy prezențe din vestiar! Nu mai este un secret pentru nimeni că focoasa brunetă se iubește cu Florinel Coman, pe care Gigi Becali speră să încaseze nu mai puțin de 50 de milioane de euro. Cei doi sunt împruenă de când Coman juca la Viitorul.

Publicat: 09 Apr. 2020, 09:39 Arhiva
Pe aceeași temă