O celebră sportivă arată fenomenal la 36 de ani, dar nu s-a iubit cu nimeni până acum! ”Este mai greu decat sa te antrenezi pentru Jocurile Olimpice”

Publicat: 24 Jan. 2020, 04:21 News

Fosta campioană olimpică Lori Susan Jones a recunoscut public, anul trecut, la vârsta de 36 de ani, că este încă virgina, potrivit Daily Mail. Fiind credincioasă, aceasta a vrut să își înceapă viața sexuală doar în momentul în care se va căsători.

Sportiva a mărturisit că deși a încercat să lege mai multe relații, sinceritatea ei i-a distanțat și mai mult pe bărbați.

Îmi plac o mulțime de oameni, dar pur și simplu nu merge. Nu știu de ce Dumnezeu nu m-a binecuvântat cu un soț”, spunea Lori Susan Jones într-un interviu.

Acum, la un an distanță, aceasta regretă declarațiile făcute și spune că sinceritatea de care a dat dovadă a împiedicat-o să își găsească iubire.

”Aceea a fost o greșeală. A distrus toate întâlnirile avute după aceea, ca și cum nici măcar nu aș fi avut o șansă. Înainte măcar aveam o șansă, acum deloc. Pentru alte virgine, le dau un sfat. Este mai greu decât să te antrenezi pentru Jocurile Olimpice, decât să termini o facultate”, a spus aceasta pentru Daily Mail.

 

Publicat: 24 Jan. 2020, 04:21 News
Pe aceeași temă