Apelul disperat facut de familia lui Lyric McHenry, vedeta gasita moarta pe trotuar. Ce au descoperit medicii legisti la autopsie

Publicat: 16 Aug. 2018, 16:19 News 3

Lumea showbizului din Statele Unite este in stare de soc de cand s-a raspandit vestea trista ca Lyric McHenry a murit. Vedeta de televiziune a fost gasita fara suflare pe o strada chiar in ziua in care isi serba ziua de nastere si a fost dusa de urgenta la spitalul Bronx-Lebanon, unde a fost declarata moarta.

La doua zile de la descoperirea care a adus lacrimi si tristete in sufletele tuturor celor care au cunoscut-o pe Lyric McHenry, familia vedetei a rupt tacerea, relateaza jurnalistii de la revista People, care au facut public un comunicat dat de rudele indoliate.

Familia Lyric McHenry a facut apel la fanii regretatei artiste sa nu faca speculatii in legatura cu cauza mortii acesteia, care nu a fost inca determinata. Rugamintea vine dupa ce autoritatile americane au gasit langa trupul neinsufletit al vedetei o punga in care era cocaina, iar criminalistii suspecteaza ca aceasta ar fi murit dupa ce ar fi luat o supradoza de droguri.

“Nu erau semne vizibile pe corpul ei. Trupul ei va fi examinat de un medic legist care va determina cauza mortii”, a declarat un oficial NYPD.

In plus, se investigheaza modul in care tanara a ajuns pe strazi, motiv pentru care se iau in calcul toate ipotezele.

“Familia McHenry apreciaza profund suportul venit din partea prietenilor lui Lyric (…). In ciuda tututor speculatiilor facute dupa ce a murit, pana in acest moment, cauza mortii nu a fost determinata (…).

Pasiunea, compasiunea si energia lui Lyric le vor lipsi multora si familia va aprecia daca toate speculatiile in legatura cu circumstantele in care a murit vor inceta pana cand acestea se vor afla in urma investigatiei facute de NYPD si autoritatile din orasul News York”, se arata in comunicatul dat revistei People.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Aug. 2018, 16:19 News 3
Pe aceeași temă