A aparut prima imagine neoficiala cu iPhone 8. Va avea un ecran urias si pretul este colosal!

Publicat: 06 mart. 2017, 22:25 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
A aparut prima imagine neoficiala cu iPhone 8. Va avea un ecran urias si pretul este colosal!

Ultimele zvonuri aparute in presa internationala sustin ca Apple va lansa 3 telefoane in 2017. Doua vor fi updateuri pentru iPhone 7 line – 7S si 7S Plus. Al treilea va fi iPhone 8 care va avea un display de 5,8 inchi OLED, informeaza Dailymail.co.uk.

Zvonurile care au aparut au dat palpitatii fanilor Apple. Noul iPhone 8 care va aparea anul acesta va fi urias. Designeul propriu zis al telefonului a fost micsorat pentru ca eranul sa fie de 5,8 inchi. Adica partea superioara si cea inferioara, unde se afla faimosul buton rotund, au fost micsorate considerabil.

Urmatoarele variante 7S si 7S Plus vor avea displayul de 4,7 inchi si 5,5 inchi. Este posibil ca acestea sa aiba ecranul din cristale lichide. „Prin ecranul mult mai mare al iPhone 8, compania vrea sa creasca pretul telefoanelor, lucru care s-a intamplat deja cu 10% in ultimii 3 ani, informeaza Nikkei Asian Review.

Aceste zvonuri au fost confirmate de Fast Company care sustine ca viitorul telefon Apple va costa peste o mie de dolari. Astfel, iPhone 8 devine cel mai scump telefon al companiei. Ce primesc utilizatorii in schimbul acestui pret piperat? Un design mai frumos si cea mai avansata tehnologie la ora actuala.

Telefonul se zvoneste ca ar fi lansat abia in octombrie. Productia la scara larga va incepe abia din septembrie, deci fanii vor fi nevoiti sa astepte. Intarzierea este cauzata de senzorul de amprenta pe care dispozitivele il folosesc. Firma isi construieste propriul sistem, dar inca nu au ajuns in stadiul final.

Pe langa displayul de 5,8 inchi, iPhone 8 va avea o camera 3D dual-lens, carcasa din geam curbat, ecran OLED din plastic, incarcare wireless, recunoastere faciala si o culoare noua – alb pur.

Publicat: 06 mart. 2017, 22:25 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă