A aparut prezervativul smart! i-Con iti spune cat de bun esti la pat VIDEO

Publicat: 05 mart. 2017, 12:13 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
A aparut prezervativul smart! i-Con iti spune cat de bun esti la pat VIDEO

Cercetatorii au realizat primul prezervativ smart din lume. i-Con este conceput sa dea o nota in functie de actul sexual si detecteaza cu usurinta bolile cu transmitere sexuala, informeaza Dailymail.co.uk. Este ultima tehnologie aparuta pe piata in acest domeniu.

Cum functioneaza i-Con

Prezervativul retine durata actului sexua, viteza miscarilor si tipul lor. Pe langa asta, dispozitivul inregistreaza si cate calorii s-au ars in timpul unui act sexual, pozitiile folosite si poate detecta boli ca sifilis sau chlamydia.

Informatiile pe care le aduna sunt pastrate sub confidentialitate, dar utilizatorul poate opta sa le dea un share ca sa le vada prietenii sau, de ce nu, toata lumea. i-Con foloseste cipul nano si tehnologia Bluetooth pentru a se conecta la aplicatia de pe mobil.

Peste 90.000 de persoane au pre-comandat acest produs care va fi lansat la jumatatea anului si costa 60 de lire bucata. Practic tu cumperi un inel care se fixeaza la baza prezervativului si are garantie un an. Are marimea reglabila si poate fi purtat de mai multe ori.

Are integrat un USB micro pentru a fi reincarcat. Bateria dureaza pana la 6 ore. Produsul a fost conceput de British Condoms care lucreaza la el de anul trecut. Adam Leverson, inginerul sef al i.Con, este mandru de reusita sa: „Este primul dispozitiv care intregistreaza tot in materie de performanta sexuala si poate detecta boli cu transmitere sexuala.”

i-Con se afla in ultimele stadii de testare si urmeaza sa fie lansat la jumatatea lui 2017.

Publicat: 05 mart. 2017, 12:13 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă