A baut cu pofta din bautura preferata, cand a simtit ca inghitise ceva cu gust ingrozitor! Tanara a vomitat imediat dupa ce a vazut ce era in interior

Publicat: 09 mai 2017, 19:02 Autor: Echipa Ciao.ro Life
A baut cu pofta din bautura preferata, cand a simtit ca inghitise ceva cu gust ingrozitor! Tanara a vomitat imediat dupa ce a vazut ce era in interior

O tanara din America a facut o descoperire socanta in timp ce se bucura de bautura ei preferata: apa de cocos. Barbara Evelyn Marie a cumparat de la un supermarket o cutie cu apa de cocos. Insa nu se astepta sa gaseasca in interiorul ei ceva ce avea sa o scarbeasca de-a dreptul. Barbara inghitise, din greseala, si bucati de caracatita in stare de putrefactie.

Ea a sustinut ca a tinut bautura in frigider, pana in ziua in care a baut-o. Imaginile cu miraculoasa apa de cocos postate de tanara au fost distribuite de aproape 50000 de ori pe internet.

Am inceput sa beau cand mi-am dat seama ca aveam un gust groaznic in gura.  Mi-am dat seama ca inghitisem chestiile astea mucegaite. Mi-a venit imediat sa vomit. Am taiat imediat ambajalul si am descoperit ce se afla in interior. Bucati de caracatita putrezite”, a declarat socata tanara, conform ladbible.com.

Barbara a mers de urgenta la medic pentru analize. Timp de cateva zile, ea a avut probleme la stomac si a necesitat o perioada de spitalizare.

”Mi s-a facut rau instantaneu. Stiu ca era un fel de animal acolo. Mi s-au spus numeroase povesti despre ce era acolo, in cutie, dar eu as vrea sa cineva autorizat sa-mi spuna cum a fost posibil sa gasesc asta in apa de cocos. Inteleg ca unele produse sunt stricate, dar la asa ceva chiar nu ma asteptam”, a mai adaugat ea.

Cat despre magazinul de unde a cumparat apa de cocos, adolescenta a specificat ca a trimis o plangere in acest sens. ”Facem tot ce e posibil pentru a verifica calitatea produselor, mai ales ca marca apei de cocos e extrem de cunoscut in lume. Revizuim cu atentie cererea domnisoarei si speram sa o putem ajuta cat mai repede posibil”, au declarat reprezentatii magazinului.

”Vita Coco foloseste cele mai inalte standarde de siguranta alimentara pentru toate produsele sale, iar bauturile noastre sunt testate de un specialist autorizat,  inainte de a fi puse in vanzare”, se arata intr-un comunicat dat de directorii faimoasei companii.

Publicat: 09 mai 2017, 19:02 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă