Anunțul viral al unei șoferițe care vrea să vândă un Ford: „Mașina e gri. Nu e Focus, nu e Clio..”

Publicat: 03 Dec. 2019, 12:35 Life
Anunțul viral al unei șoferițe care vrea să vândă un Ford: „Mașina e gri. Nu e Focus, nu e Clio..”

Anuntul unei soferite din Marea Britanie care vrea sa vanda un Ford Fiesta a devenit viral.

Laura a fost rugata de fratii ei sa vanda o masina. Tanara este mecanic auto, instructor de curse si participa la numeroase competitii motorsport, asa ca masinile nu mai au niciun secret pentru ea. A recunoscut insa ca detesta sa puna masini la vanzare, deoarece foarte multi clienti sunt interesati de ea, nu de autovehicul.

A creat un anunt simplu, dar care a devenit imediat viral, gratie umorului si a ironiei.

„Acesta e un Ford Fiesta din 2009 – nu un Focus, nu un Clio si cu siguranta nu un covor zburator. Masina e gri – nu ma intrebati ce nuanta de gri, tot ce stiu este ca are o vopsea speciala si este neagra pe intuneric… ca si restul din jurul ei – ce amuzant.

Are un motor 1.6 tdci (diesel). E bun la economia de carburant. Nu, asta nu inseamna ca poti merge 100 km, dupa care sa ma suni ca ai ramas fara motorina. Foloseste-ti mintea. Masina e in trei usi. Una in stanga, alta in dreapta si a treia la portbagaj. Poti folosi oricare din aceste usi pentru a intra si iesi din masina, daca doresti sa amesteci putin lucrurile”.

Laura adauga ca masina poate fi testata oricat si oricand, pentru a vedea cati „bulbi albastri” de 99p poti indesa in portbagaj.

„Asta e. Fiesta. Gri. Diesel. 2.750 lire”, conchide tanara.

Anuntul de vanzare a Fordului a adunat peste 44.000 de aprecieri, dupa distribuirea mesajului pe Facebook.

Publicat: 03 Dec. 2019, 12:35 Life
Pe aceeași temă