Anunțul mult așteptat! Cât va costa un bilet de tren pe noua rută Gara de Nord – Aeroportul Otopeni

Publicat: 12 Dec. 2020, 15:00 Arhiva
Anunțul mult așteptat! Cât va costa un bilet de tren pe noua rută Gara de Nord – Aeroportul Otopeni

Tariful pentru o călătorie de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni va fi de 4 lei. Trenul va fi introdus de duminică. Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioşteanu, a scris, vineri, pe Facebook, că de duminică se poate călători cu trenul la Aeroportul Otopeni.

Tariful pentru o călătorie de la Gara de Nord la Otopeni va fi de 4 lei, iar o călătorie durează 20 de minute. Introducerea categoriei de tren Regio Expres permite oprirea trenurilor şi în staţiile intermediare, Parc Mogoşoaia şi, după Anul Nou, punctul de oprire din zona Patinoar Otopeni.

72 de trenuri vor circula pe această rută, începând de la miezul nopţii de 12 – 13 decembrie 2020, odată cu promovarea noului Mers al Trenurilor 2020-2021.

Trenurile vor circula la un interval de 40 de minute, 24 de ore din 24.

Județul Ilfov în scenariul roșu!

„Având în vedere că în Județul Ilfov rata de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 locuitori, respectiv 8,13/1000 locuitori, pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 23.11.2020 ora 20:00 și până în data de 06.12.2020 ora 20:00, la nivelul județului Ilfov, pentru localitățile în care nu este instituită carantina zonală, se dispun următoarele măsuri:

– interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor;

– activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități;

– interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

– interzicerea organizării și desfășurării activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte”, anunță Instituția Pefectului Județului Ilfov.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Dec. 2020, 15:00 Arhiva
Pe aceeași temă