Anunțul făcut de Andreea Bălan, după ce s-a aflat că a ajuns la spital! După 6 zile, cântăreața a fost externată

Publicat: 10 Nov. 2020, 09:27 Vedete

Timp de șase zile, Andreea Bălan a fost internată în spital, după ce s-a prezentat într-o seară cu dureri abdominale foarte mari. Celebra artistă a spus recent cum se simte.

Andreea Bălan a fost internată în spital pentru câteva zile, după ce a acuzat dureri foarte mari în zona abdomenului. Cântăreața a fost la un pas de operație, după ce doctorii au descoperit că ar avea un abces abdominal. Din fericire, acum artista se simte bine și a fost externată din unitatea spitalicească, arată Ok! Magazine.

„După şase zile, azi plec acasă. Vă pup şi vă mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele de încurajare. M-au ajutat enorm”, a scris Andreea Bălan pe o reţea de socializare.

Recent, artista chiar a postat pe rețelele de socializare imagini noi în care apare alături de cele două micuțe în timp ce se distrează și se joacă împreună.

Andreea Bălan a trecut prin clipe grele: ”Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc”

Artista Andreea Bălan a mărturisit că a trecut prin momente grele atunci când a ajuns de urgență la spital cu dureri foarte mari în zona abdomenului.

“M-am internat în spital luni seara, cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și, cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație.

Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă, să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a scris vedeta pe două dintre imaginile publicate pe Instagram Stories.

Sursă foto: Captură video Youtube 1

Publicat: 10 Nov. 2020, 09:27 Vedete
Pe aceeași temă