Anunț surprinzător de la meteo! Ce se întâmplă cu vremea!

Publicat: 07 Dec. 2019, 10:54 News
Anunț surprinzător de la meteo! Ce se întâmplă cu vremea!

Valorile termice diurne vor fi uşor mai ridicate faţã de mediile multianuale, dar în continuare în orele dimineţii vremea se va menţine rece. 

Cerul va prezenta înnorãri în majoritatea regiunilor şi cu totul izolat va ploua slab, cu precãdere în vestul, nord-vestul şi în extremitatea de sud a ţãrii. În zona montanã vor fi precipitaţii mixte. Izolat vor fi condiţii de polei.

 În zonele joase, pe arii restrânse va fi ceaţã, persistentã şi pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 10 grade, cu cele mai scãzute valori în zonele cu ceaţã persistentã din centrul ţãrii.

Pentru ziua de duminică, meteorologii anunță vreme caldă.

„În țară vremea se va încălzi ușor, vor fi înnorări temporare și pe arii restrânse precipitații, predominant sub formă de ploaie, în regiunile nord-vestice și centrale, iar la munte vor fi și precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 12 grade, iar cele minime între -6 și 5 grade. Dimineața și în a doua parte a nopții, pe arii restrânse – ceață”, spune meteorologul Raul Ilea, potrivit Mediafax.

În Capitală, ziua de duminică aduce o vreme mai caldă decât normalul perioadei, însă vor fi înnorări temporare pe timpul zilei și un vânt slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă în jurul valorii de -1 grad”.

Pentru ziua de luni, meteorologul anunță: „Vremea va continua să se încălzească, cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul și nordestul țării, unde pe arii restrânse va ploua slab. Pe creste, în zona montană vor fi precipitații mixte, vântul va avea intensificări aici, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade și cele minime îmtre -4 și 7 grade cu ceva condiții de ceață izolat în orele dimineții”.

Publicat: 07 Dec. 2019, 10:54 News
Pe aceeași temă