Antonia si Alex Velea, tarif colosal! Cate mii de euro castiga impreuna, dintr-un singur concert!

Publicat: 10 Jul. 2018, 11:58 News 3

Viata buna de artist in Romania si nu alta!

Antonia si Alex Velea, tarif colosal!

Antonia si Alex Velea, tarif colosal! Cate mii de euro castiga impreuna, dintr-un singur concert!De unde si acest tarif. Cei doi se vand la pachet pentru a cere un pret mai mare. Acestia iau un pret de 7.000 de euro pe concert. Evident, nu este un pret fix. Tariful celor doi cantareti este negociat in functie de locatia si durata concertului.

Antonia si Alex Velea, tarif colosal! Cate mii de euro castiga impreuna, dintr-un singur concert!Nu-i de mirare caci cei doi se inteleg bine. Atat de bine incat Alex Velea a fost luat la misto crunt de Antonia si cativa comedianti! Alex Velea a acceptat propunerea unor comendianti de stand-up sa faca un roast in care el sa stea pe scena si restul celor invitati sa faca misto de el. Din cate se pare a cam regretat, atunci cand au inceput sa curga glumele despre el si Antonia.

Antonia si Alex Velea, tarif colosal! Cate mii de euro castiga impreuna, dintr-un singur concert!Comedianti precum Teo, Vio, Toma, Sergiu si Maria (de la iUmor) dar chiar si sotia lui Antonia, au facut misto de el in ultimul hal in timp ce el statea linistit pe scena si de multe ori radea fortat la glumele grosiere despre el, familia lui sau etnia din care ar face parte. Intr-un final a venit si randul lui sa se razbune si sa isi spuna parerea despre fiecare in parte. Vezi aici imaginile!

« Pagina anterioară

Publicat: 10 Jul. 2018, 11:58 News 3
Pe aceeași temă