Antonia, mesaj emoţionant despre viaţa de mămică: „Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare”

Publicat: 28 Jun. 2021, 15:24 Vedete

Antonia este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, celebra artistă şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre greutăţile prin care a trecut de când a devenit mamă.

Antonia a fost întotdeauna sinceră în ceea ce priveşte viaţa sa, iar atunci când a întâmpinat o problemă nu s-a sfiit să vorbească public despre ea.

Recent, aceasta a publicat pe reţelele de socializare un mesaj în care a povestit prin ce încercări a trecut de-a lungul timpului de când îi are pe cei trei copii ai săi.

„Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite …. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul. Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”, a spus Antonia, citată de spynews.ro.

„Am scris asta pentru că este ceva ce mă apasă în fiecare zi din viața mea și este realitatea. Totodată, am scris-o pentru că știu că sunt multe mame în impas. Continuați! Vă descurcați foarte bine! Dumnezeu vă iubește!”, a adăugat artista.

De ce nu mai poate face Antonia încă un copil

Alex Velea a explicat faptul că sănătatea nu îi mai permite Antoniei să aibă încă o sarcină.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat artistul la o emisiune de televiziune, potrivit libertatea.ro.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 Jun. 2021, 15:24 Vedete
Pe aceeași temă