Antonia, ipostaze incediare pe rețelele de socializare. Cum s-a lăsat fotografiată frumoasa brunetă

Publicat: 06 May. 2021, 14:55 Vedete

Alex Velea și Antonia au decis să facă o escapadă exotică, chiar după Sărbătorile Pascale. Cei doi artiști se relaxează pe plajele însorite din Maldive, de unde postează fotografii care le aduc mii de like-uri pe rețelele de socializare.

Chiar dacă se află într-o vacanță de vis, frumoasa vedetă și partenerul ei de viață își țin la curent fanii din mediul online și i-a surprins cu cele mai frumoase fotografii. Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, Antonia și-a etalat corpul lucrat și tonifiat.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară: ”Cea mai frumoasa femeie din univers ❤️ have fun!”, ”Superba ❤️❤️😍❤️😍😍🔥🔥”, ”Work it girl ❤️❤️❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile internauţilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Spre deliciul celor care o urmăresc pe reţelele de socializare, Antonia postează aproape zilnic fotografii în ipostaze incendiare.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Antonia are trei copii, doi băieți cu artistul Alex Velea și o fetiță din căsnicia anterioară. În cadrul unui interviu, partenerul vedetei a vorbit despre motivul pentru care iubita sa nu mai face al patrulea copil.

Alex Velea a explicat faptul că sănătatea nu îi mai permite Antoniei să aibă încă o sarcină.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat artistul la o emisiune de televiziune, potrivit libertatea.ro.

Alex Velea, dezvăluiri neștiute despre primele întâlniri cu Antonia

„Am fost prieteni mult timp, mult timp. Cred că ne-am cunoscut în 2009. A venit la studio cu Tom Boxer cu piesa Morena și își doreau o piesă mai urbană. Și au venit la studio să le prezinte Baxter niște instrumentale. Și cumva, hai să le arătăm niște piese și nu că ne-a gonit din studio, dar mai stați, mai stați pe la vișin. Și zic ia…ce e asta? Să ne dea afară să facă ea audiție.

N-am început chiar cu dreptul. După care tot așa cineva zicea că e o fata care face MC-ială la Bamboo în engleză. Am fost să văd un dansator și am văzut-o pe ea. Zic mișto, bravo. După aia ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și în 2012 deja a început să vină la studio unde lucram eu. Și ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație, ea era în relație. Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta, mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat”, a povestit Alex Velea.

Sursa foto: Facebook Antonia

Publicat: 06 May. 2021, 14:55 Vedete
Pe aceeași temă