Antonia a dezvăluit secretul fericirii cu Alex Velea: ”O facem dată pe an”

Publicat: 20 Jan. 2020, 15:46 Vedete
Antonia a dezvăluit secretul fericirii cu Alex Velea: ”O facem dată pe an”

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai sexy și mai carismatice cupluri din showbiz și au împreună doi băieței, pe Akim și Dominic.

Artista a dezvăluit care este secretul fericirii în cuplu și cum reușesc cei doi să păstreze vie flacăra iubirii. Antonia a mărturisit că atunci când există copii într-un cuplu, vacanțele în doi devin absolut necesare: „Neapărat trebuie să te duci în vacanţe doar tu cu soţul, când ai copii!”. De asemenea, artista a mai dăzvăluit un secret care-i unește foarte mult: „Nu apucăm să plecăm în vacanţe foarte des, decât o dată pe an. Cam de fiecare dată, în vacanţă, eu şi Alex facem câte un masaj în cuplu”.

Invitată la Antena Stars, în emisiunea „Trips & Tricks”, artista a mai spus: „Pe plajă mai sunt şi români care ne pozează şi vrem să fim în forma cea mai bună. Mai sunt şi oameni care comentează tare în timp ce treci pe lângă ei, dar ne-am obişnuit, nu băgăm în seamă. Nu pun la suflet, dar dau atenţie şi răspund. În zece ani, de când cânt, mi s-au spus o grămadă de vorbe şi se cam repetă. Nu mă mai surprinde nimic, le-am auzit pe toate!”.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și admirate cupluri de la noi, iar cei doi îndrăgostiți nu lasă plictiseala să intervină în relație.

Publicat: 20 Jan. 2020, 15:46 Vedete
Pe aceeași temă