Antena 1 stă pe un butoi de pulbere! Cele mai mari vedete ale postului s-au aliat într-un ”complot”

Publicat: 02 Dec. 2021, 10:34 General

Antena 1 stă pe un butoi cu pulbere! După dezvăluirile potrivit cărora în culisele postului s-ar fi format „găști”, s-a întâmplat chiar de ziua Antenei un mare ”complot”. Mai multe vedete au refuzat să prezinte evenimentul.

Antena 1 a sărbătorit 28 de ani de existență, astfel că șefii trustului și-ar fi dorit o zi specială pe micile ecrane. Așa cum fac în fiecare an și rivalii de la Pro TV. Doar că acest lucru nu s-a putut întâmpla. Și asta pentru că cele mai mari vedete ale trustului ar fi fost nemulțumite.

Dan Negru, Alessandra Stoicescu sau Simona Gherghe ar fi refuzat să prezinte emisiunea dedicată marelui eveniment din trustul Intact. Astfel că șefii au căutat soluția de urgență în altă parte.

Pro TV și-a păstrat vedetele, Esca, Andi Moisescu, Mihai Dedu. Sunt doar câteva dintre emblemele lor. La Antenă, însă, pleacă valorile în fiecare an. Au fost Andreea Berecleanu, Lucian Mândruță, și sunt multe exemple. Antena nu mai are valorile, simbolurile, să spun așa. Cu toate astea, s-a vrut ca și Antena să fie precum Pro TV, că, vezi Doamne, dacă ei sărbătoresc în fiecare an de ziua lor, să fie și la Antenă așa. Dar nu a ieșit bine…”, a dezvăluit o sursă autorizată din cadrul trustului. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cum a pornit ”marea schismă” în Antena 1

Decizia conducerii trustului Impact de a muta emisiunea ”Acces Direct” pe Antena Stars a revoltat-o pe prezentatoarei Mirela Vaida și a scos la iveală un adevărat ”război” de interior.

Am văzut la voi de scandalul Acces Direct, că e out de la Antena 1. Așa e, dar la ei sunt altele. Din alte motive nu e OK. Să vă spun corect, Antena e blocată de niște găști, sunt cei care au venit din Pro TV… Se dispută teritorii, tronsoane orare… Găștile încearcă să-și impună autoritatea. Sunt mai multe. Mai sunt și directori veniți de prin altă parte, nu e o atmosferă deloc OK”, au dezvăluit sursele citate.

”Dar așa e peste tot, se știe, când se formează găștile, e haos. Ăia din Pro nu mai aveau loc. Mulți dintre ei. Așa că oamenii își construiesc găști”, au declarat surse din Antena 1 pentru CANCAN.RO.

Publicat: 02 Dec. 2021, 10:34 General
Pe aceeași temă