Anna Lesko, reacție neașteptată la declarațiile făcute de George Burcea. Ce a putut să spună despre Andreea Bălan

Publicat: 17 Sep. 2020, 12:28 Vedete

Frumoasa cântăreață Anna Lesko și-a expus opinia vis-a-vis de relația pe care Andreea Bălan a avut-o cu George Burcea.

George Burcea ia parte la noul sezon al showului ”Ferma” de la Pro Tv, acolo unde a avut ocazia să împărtășească cu ceilalți colegi ai săi informații despre viața privată a actorului și despre căsnicia cu Andreea Bălan.

”Ce s-a mediatizat vine din partea ei. Nu o cunosc nici pe ea foarte bine, am vorbit de două ori în viață. Dar, băi, nu-ți speli rufele în public! Artistul este artist, noi nu trebuie să povestim oamenilor cu atâta patos și să cerșim atât de tare empatia asta.

Din toate chestiile astea rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional. Eu nu cred nicio secundă că George a stat cu Andreea sau a făcut deciziile importante pentru că a vrut să profite de pe urma micuței. Nici vorbă! Asta este ceva în capul ei! Oricum ea crede că toată lumea profită”, a spus Anna Lesko, arată VIVA.

George Burcea: ”Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii”

”A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi. Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine. Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a mărturisit George Burcea.

Publicat: 17 Sep. 2020, 12:28 Vedete
Pe aceeași temă