
”Ador mâncarea indiană și hotdogul aceasta este făcut cu mango curry, sos indian și ingrediente din orient. O altă slăbiciune pe care o am este Pastrami sandwich, făcut cu o pastramă specială din piept de vită maturat care e și săracă în calorii, așa cum am mai mâncat doar la New York!”, explică artista.
Și totuși trebuie să existe un motiv pentru care kilogramele în plus să nu o atace: ”Am multă energie și un metabolism bun. Asta, pe lângă sportul nostru cel de toate zilele, mă ajută să mănânc din toate bunătățile pe care le descopăr în călătorii și, desigur, toate pe care le pregătim la Victoriei18.

Și pentru că tot a fost pomenit mai devreme, trebuie să spunem că artista a trecut în barca oamenilor de afaceri. Împreună cu o prietenă foarte bună, moldoveanca și-a deschis un mic restaurant, o continuare, de asemenea, a unei alte pasiuni pe care o are.
”Businessul este un restaurant de streetfood premium, deci vine tot din pasiune, ca și muzica. Știi cum se zice: nu e dragoste mai sinceră ca dragostea pentru mâncare. Ca și om de afaceri, sunt destul de riguroasă cu cifrele și rețetele, însă cel mai important mi se pare spiritul de echipă și entuziasmul.

Tocmai de aceea petrec mult timp în bucătăria restaurantului și o dată pe săptămână mă ocup să servesc oaspeții noștri la masa, pentru că în felul acesta pot comunica și pot fi aproape de ei”, conchide artista.
Citeste si: