Anna Lesko, irezistibilă la 45 de ani! Cum s-a lăsat artista fotografiată în vacanţa din Italia

Publicat: 10 iul. 2024, 14:18 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anna Lesko nu are nevoie de prea multe prezentări. Artista este apreciată de public pentru talentul său, dar fără îndoială şi pentru felul în care arată. Cântăreaţa a împlinit la începutul acestui an 45 de ani, dar nu îşi arată vârsta. Imaginile pe care le-a publicat recent din vacaţă au încins imaginaţia celor care o urmăresc.

Anna Lesko a reuşit să atragă din nou toate privirile pe rețelele de socializare, unde s-a afişat într-o rochie cu o crăpătură adâncă, lejeră, care i-a pus în valoare formele.

Anna Lesko, irezistibilă la 45 de ani!

Vedeta a ştiut întotdeauna cum să se pună în valoare şi a demonstrat de-a lungul timpului că frumusețea și încrederea în sine nu țin cont de vârstă. Pe pagina sa de Instagram artista a publicat mai multe imagini din vacanţa pe care o petrece în Italia. Vedeta nu a avut nicio problemă să pozeze în costum de baie şi să îşi arate silueta de vis.

Reacțiile internauţilor nu au întârziat să apară. Mulți dintre admiratorii ei au lăudat-o pentru curajul pe care îl are să se afişeze în astfel de ipostaze.

”Prea frumoasă ❤️😍🔥😍”/ „Ard in flăcări”/ „Superbă”/ „Senzațională 😍😍😍”/ „♥️♥️♥️♥️♥️Superbă si rafinată”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care vedeta le-a primit de la fani.

Ce spune vedeta despre fostele relaţii

Chiar dacă nu are pe nimeni în prezent, vedeta mărturiseşte că nu îşi doreşte să se mai grăbească în alegerea unui partener de viaţă.

În cadrul podcastului moderat de Mihai Morar, artista a mărturisit că a îndurat multe în relațiile pe care le-a avut, deși nu a greșit cu nimic și a încercat să ofere cât de mult a putut foştilor iubiţi.

„Am avut parte de niște gelozii crunte. Nesiguranța asta, pe care o simțeam în replici, în comentarii. Da, că tu ai putea să faci ce vrei tu când ești în deplasare. Acest lucru te macină pe dinăuntru. Nu poți, când tu știi că ești ca în palmă curată. ÎÎ ți dai seama că acel cineva nu te-a văzut pe tine cu adevărat. El nu știe că pentru tine reprezintă enorm relația. Cum poți să mă bănuiești că eu aș putea să fac ceva în deplasare? Cum e posibil asta? Înseamnă că acea persoană nu m-a văzut cu adevărat. Poate eu am greșit, poate eu nu m-am poziționat cum trebuie. Eu nu învinovățesc niciun partener din viața mea. Toți au avut un aport important și toți mi-au adus lecții incredibile de viață”, a declarat Anna Lesko în podcastul lui Mihai Morar, Fain și simplu.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 10 iul. 2024, 14:18 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×