Anna a murit dupa un joc sexual cu iubitul ei. ATENTIE! Nu faceti ca ei

Publicat: 11 apr. 2019, 11:52 Autor: D. C. Life

O tanara in varsta de 22 de ani a fost gasita fara suflare in camera ei de hotel, din apropierea lacului Maggiore, Locarno, Elvetia. Era goala si taiata.

Anna a murit dupa un joc sexual cu iubitul ei. Tanara de 22 de ani se afla in hotelul elvetian cu iubitul ei, de origine neamt. Anna Florence Reed a fost gasita fara suflare dupa un joc erotic cu barbatul, informeaza dailymail.co.uk.

Martorii sustin ca din camera lor de hotel s-au auzit numai tipete. Iubitul neamt, in varsta de 29 de ani, a fost arestat. Va fi acuzat de omor intentionat, nu crima. Dupa ce martorii au auzit tipete si urlete din camera de hotel, au chemat ajutoare. Femeia ar fi murit in urma jocului erotic agresiv.

Anna a murit dupa un joc sexual cu iubitul ei

Din nefericire, a fost prea tarziu pentru fata. Paramedicii de pe ambulanta au incercat sa o resusciteze, dar in zadar. Au pronuntat ora decesului si au dus trupul la morga, pentru necropsie. Iubitul ei a fost arestat si le-a marturisit ca totul a fost un joc sexual.

La prima vedere, medicii au confirmat ca tanara a murit in urma asfixierii. Anna avea pe trupul ei mici fracturi si taieturi, sustine sursa sus citata. Politia din Anglia colaboreaza cu politia din Elvetia in vederea rezolvarii cazului.

Anna a murit in urma asfixierii erotice

Trupul tinerei va fi expatriat acasa unde va fi ingropat de familie. Barbatul ramane in arest si va fi judecat pentru fapta sa. Hotelul nu va fi sanctionat in niciun fel, sustin autoritatile elvetiene.

Publicat: 11 apr. 2019, 11:52 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă