ANM a emis o nouă prognoză pentru Capitală: Vreme deosebit de rece. Lapovița, așteptată vineri seară

Publicat: 22 nov. 2019, 10:50 Autor: Simona News
ANM a emis o nouă prognoză pentru Capitală: Vreme deosebit de rece. Lapovița, așteptată vineri seară

Meteorologii au emis o nouă prognoză specială pentru Capitală, valabilă până sâmbătă dimineață, interval în care vremea va fi deosebit de rece, cu ploi temporare. Potrivit ANM, vineri seară ar putea să apară lapovița și ninsoarea.

„Vremea va fi închisă și deosebit de rece. Temporar va ploua, iar din orele serii va crește probabilitatea și pentru precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va avea intensificări, mai ales pe parcursul zilei, când rafalele vor atinge 45…55 km/h, amplificând senzația de rece”, transmite Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Temperatura maximă va fi în jur de 2 grade, iar cea minimă de -1…1 grad. Prognoza este valabilă de vineri dimineață până sâmbătă la ora 10:00.

Cod galben de vânt puternic în 9 judeţe din Oltenia, Muntenia și Dobrogea

Meteorologii au emis, vineri, avertizări cod galben de vânt puternic pentru 9 judeţe din Oltenia, Munteania și Dobrogea. Rafalele vor depăşi 65 de kilometri la oră.

Potrivit meteorologilor, este cod galben de vânt puternic până la ora 11.00 în județele Argeş, Giurgiu, Teleorman, Dâmboviţa, Constanta, Tulcea, Olt și Dolj.

Județul Caraş-Severin este sub avertizare până la ora 12.00. Se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală, temporar 55 – 65 km/h, iar în Caraş-Severin la munte vitezele la rafală vor atinge temporar 80-90 km/h.

Publicat: 22 nov. 2019, 10:50 Autor: Simona News
Pe aceeași temă