Anisia Gafton întoarce 4 scaune la Vocea României: „Horia Brenciu m-a invitat să cânt cu el la Sala Palatului”

Publicat: 15 sept. 2023, 21:40 Autor: Camelia Vedete

Cunoscută pentru umorul ei, Anisia Gafton a făcut spectacol pe scena de la Vocea României, cu piesa „What’s Up”.  Nu mulți știau, însă, Anisia are voce și chiar a reușit să-i impresioneze pe Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu, Theo Rose și Smiley.

„Anisia, tu, acum, o să ai o mare problemă. Pentru toamna asta, la revedere cu spectacolele”, i-a spus Horia Brenciu, după ce a cântat pe scenă. Și Irina Rimes a încercat să o convingă să rămână în competiție, în echipa ei: „Noi ne completăm foarte bine. Eu nu vorbesc deloc, tu vorbești  tot!”.

Anisia Gafton întoarce 4 scaune la Vocea României

„Atmosfera a fost unică, am avut și emoții și îmi tremurau izmenele de tropăiam. Energia sălii este extraordinară, dar asta se datorează și antrenorilor. M-am bucurat atât de tare că s-au întors toți, încât acum, când Serghei aude că fredonez ceva prin casă, întoarce și scaunele. Antrenorii au fost foarte faini și, efectiv, îi iubesc… iar Horia Brenciu m-a invitat să cânt cu el la Sala Palatului sau dacă nu m-a invitat încă aștept :))). Deja mi-am tatuat și pe mână: e Septembrie. Eu o să fac pe scenă ca o melodie de-ale lui Lucruri simple”, ne-a spus, Anisia, în exclusivitate.

Pe Anisia Gafton o puteți vedea în fiecare seară de joi, de la 21:30, în noua emisiune Săriți de pe fix, de la PRO TV.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 15 sept. 2023, 21:40 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă