Andrei Ștefănescu și Kamara, ”vânați” de aceeași femeie! Cine a cedat până la urmă

Publicat: 30 iul. 2022, 10:13 Autor: Maria Apostol Vedete

Potrivit unor surse, Gabriella Nastas, supranumită ”Megan Fox de România”, și-a încercat norocul cu ambii membri ai trupei Alb Negru, Andrei Ștefănescu și Kamara. Doar unul însă ar fi cedat, iar aceștia au acum o relație în secret!

„Megan Fox de România” s-a învârtit, s-a răsucit, a făcut cum a făcut și n-a rămas „nerezolvată”. Sursele CANCAN.RO dezvăluie că Gabriella Nastas a reușit să îi intre pe sub piele lui Kamara, iar asta după ce bruneta a râvnit la colegul și prietenul lui de suflet.

Dragostea de trupa „Alb Negru” a fost sădită de Gabriella încă din copilărie. În același timp în care creștea ea pe muzica lor, creștea și iubirea pe care i-o purta unuia dintre membri… nimeni altul decât Andrei Ștefănescu.

Totuși, timpul a trecut, Gabriella a crescut, așa că… a trecut la atac. Se pare că s-a ”infiltrat” pe lângă Andrei Ștefănescu o perioadă, ba chiar l-ar fi înștiințat de sentimentele pe care i le purta încă din perioada în care era doar o copilă, iar, atunci când nu a găsit reciprocitate, s-a reorientat.

Și unde e mai bine, dacă nu „acasă”?! Astfel că, bruneta a rămas pe terenul pe care deja își făcuse cărare și l-a ”săgetat” pe Kamara, singurul rămas. Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Ce sacrificii face Kamara pentru fiul său

În ultimii șapte ani, de când i s-a născut băiatul, Leon, Kamara face tot ce poate pentru a-l ajuta.

Fiul artistului suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică.

De la nașterea lui Leon a început aventura vieții lor. Tată implicat, Kamara încearcă cum poate să susțină toate intervențiile necesare lui leon, ba chiar a dechis un cont unde cei care doresc pot să doneze pentru acesta și astfel să îl ajute pe artist să poată achita toate tratamentele și operațiile costisitoare la care fiul lui este supus de 7 ani încoace. Leon este o minune de copil, face progrese și își uimește medicii și familia pe zi ce trece. Dar pentru aceste progrese, Kamara are nevoie de bani.

Publicat: 30 iul. 2022, 10:13 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă