Andreea Tonciu și Ilinca Vandici au împărțit același bărbat! ”Nu pot să dezvălui chiar tot…”

Publicat: 05 Feb. 2020, 12:05 Vedete

Ilinca Vandici și Andreea Tonciu au o relație bună pe platourile de filmare, iar acest lucru a reușit să îi uimească pe cei care le cunosc pe cele două dive. Cu mai mulți ani în urmă, Tonciu a avut o scurtă relație cu cel ce astăzi este soțul Ilincăi, Andrei Neacșu, însă acest lucru nu a influențat relația dintre cele două.

Dacă în prezent Andrei Neacșu are o căsnicie fericită alături de Ilinca Vandici, acum 7 ani lucrurile stăteau cu totul altfel. Pe vremea când tânărul încerca să se facă cunoscut în showbizul autohton, lumea îl știa drept cel care a reușit să o facă pe Andreea să îl uite pe Nicolae Mitea.

Deși totul s-a întâmplat cu mult timp în urmă, iar în toți acești ani, atât Tonciu cât și Neacșu au avut alte relații, idila lor a fost una cu năbădăi. La început, cei doi s-au întâlnit pe ascuns, apoi și-au asumat public relația, postând pe site-urile de socializare imagini în care păreau niște adolescenți amorezați.

Ilinca Vandici a spus totul despre depresia postnatală

”Despre întâmplări și de situații în care am fost pusă și prin care am trecut, despre care nu am discutat niciodată la televizor sau în presă, situații grele, dureroase. Postura femeii înșelate, depresia postnatală. Nu pot să dezvălui chiar tot ce se va întâmpla acolo, sunt subiecte grele, din punctul meu de vedere.

E vorba despre experiențele pe care le-am trăit de-a lungul timpului și despre care nu am vorbit, fie că ne referim la viața amoroasă, fie că ne referim la viața profesională, sunt lucruri care mi s-au întâmplat, pe care nu le-am spus și care cred că este cazul să iasă la iveală.

Nu dau nume, nu e ca un fel de jurnal contra cuiva, este pur și simplu o mărturisire cât se poate de sinceră din partea mea pentru cei care mă privesc. De ce? Pentru că sper să pot să ajut prin experiența mea și prin sfaturile pe care le-aș putea oferi pe cineva care nu știe să gestioneze o astfel de situație”, a spus Ilinca Vandici pentru Libertatea.

 

Publicat: 05 Feb. 2020, 12:05 Vedete
Pe aceeași temă