Andreea Romila: „Pe soțul meu l-am cunoscut într-o zi de 13 datorită unei amenzi postate pe Instagram!”

Publicat: 19 Feb. 2021, 09:42 News

Andreea Romila trăiește frumos și, în paralel, două cele mai importante povești de dragoste. Cea pe care o scrie alături de soțul ei, și cea pe care o cântă, din iubire pentru muzică. Fiecare dintre ele, o împlinesc și o fac să-și simtă rostul în viață.

„Pe soțul meu l-am cunoscut într-o zi de 13 datorită unei amenzi postate pe Instagram. A depășit limita legală, a postat amenda pe pagina de Instagram. Eu am reacționat la story-ul lui din greșeală, iar el mi-a trimis un semnul întrebării. Mi-am cerut scuze și asta a fost tot în momentul acela. 8 luni mai târziu… a revenit în viața mea și acolo a rămas!”, povestește Andreea Romilă.


Andreea Romila:
Muzica populară îmi bucură sufletul și mă face mândră de faptul că m-am născut pe meleaguri moldovenești!”

Pentru dragoste și unirea pe viață a celor care se iubesc, Andreea Romilă a lansat zilele trecute una dintre cele mai puternice piese din repertoriul ei. „Pentru că, din cauza pandemiei, nu am reușit să ne ducem la bun sfârșit planurile nuntă, am decis să nu las totuși să „stingă” această idee, motiv pentru care am lansat piesa „Sârba Nașului”. Melodia a fost realizată sub atenta îndrumare a talentatului Valeriu Cașcaval, căruia i se datorează muzica și aranjamentul orchestral. A sădit bucăți de suflet, Orchestra Fraților Advahov, condusă de Vasile și Vitalie Advahov.”, declară Andreea Romila.

„Muzica populară este una din marile mele pasiuni. Aceasta îmi bucură sufletul și mă face mândră de faptul că m-am născut pe meleaguri moldovenești.”, povestește artista.

„Mulțumesc (este prea puțin spus), oamenilor care au făcut posibil acest minunat proiect! Piesa „Sârba Nașului” a fost realizată sub atenta îndrumare a talentatului Valeriu Cașcaval, căruia i se datorează muzica și aranjamentul orchestral.

A sădit bucăți de suflet, Orchestra Fraților Advahov, condusă de Vasile și Vitalie Advahov. Astăzi, piesa este aici, spre bucuria ascultătorilor, a dansatorilor, a mirilor, dar în special a nașilor”, conchide artista.

Publicat: 19 Feb. 2021, 09:42 News
Pe aceeași temă