Andreea Raicu nu a acceptat şi a pus punct imediat! Vedeta a dezvăluit de ce s-a depărţit de un fost iubit

Publicat: 17 nov. 2023, 16:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Raicu este fără îndoială una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine din showbiz. De-a lungul timpului, vedeta a avut mai multe relaţii cu bărbaţi cunoscuţi, însă întotdeauna şi-a dorit să păstreze discreţia în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Recent însă şi-a deschis sufletul în cadrul unui interviu şi a povestit de ce s-a despărţit de unul dintre foştii săi iubiţi.

Andreea Raicu şi-a ghidat întotdeauna viaţa, după principii bine stabilite şi nu le-a încălcat niciodată, nici măcar de dragul persoanei iubite.

Andreea Raicu

De ce s-a despărțit vedeta de partenerul său

Atunci când vine vorba de relaţii, vedeta mărturiseşte că pune mare preţ pe respect, dar şi pe cominicare. Din acest motiv, ea spune că nu foloseşte niciodată telefonul în momentul în care poartă o conversaţie cu o persoană dragă.

În trecut, Andreea Raicu a povestit faptul că a încheiat o relaţie chiar în ziua de Crăciun tocmai din cauza acestui motiv. Mai exact, bărbatul cu care forma la vremea respectivă un cuplu alegea să-și petreacă timpul jucând jocuri video, iar ei nu îi plăcea deloc acest lucru. Totul s-a terminat în timpul unei petreceri pentru că el a vrut să meargă acasă pentru a se juca pe calculator.

Andreea Raicu: „Mai bine ne bucurăm de viață”

Vedeta nu a acceptat acest lucru și s-a despărțit imediat de el. Andreea Raicu consideră că după o anumită vârstă sunt mult mai importante alte lucruri.

„În momentul în care ies cu un bărbat sau cu oricine altcineva mă deranjează să stea încontinuu pe telefon. Mi se pare o lipsă de respect. Am avut un iubit în urmă cu foarte mulți ani care se juca un joc „World of Warcraft” și în noaptea de Crăciun eram la niște prieteni.

Era o petrecere foarte frumoasă și îmi spune că trebuie să mergem acasă. „De ce acum?” și răspunde că la 12:00 are un raid. Ne-am despărțit în noaptea aia. Aceste raiduri erau de foarte mult timp. Am înțeles așa, dar când ne întâlnim cu toată lumea și din alte țări și luptăm… Mi se părea că la 20 si ceva de ani încă să ne mai luptăm…mai bine ne bucurăm de viață.”, a povestit vedeta.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 nov. 2023, 16:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă