Andreea Raicu: “Îmi doresc să am o fetiță și un băiat”

Publicat: 28 Apr. 2017, 19:59 Vedete
Andreea Raicu: “Îmi doresc să am o fetiță și un băiat”

Mă definesc lucrurile din interiorul meu

Vedeta are o afacere de succes
Vedeta are o afacere de succes

A fost un moment cheie când ai luat această decizie de a împărtăși ce ai învățat tu și altora?
Momentul cheie este acel moment care te face să faci schimbarea. Nu o facem că ne plictisim acasă. Întotdeauna schimbi ceva pentru că nu îți place. Schimbarea e complicată și vine la rândul ei cu foarte multă durere, cu foarte multe lucruri care nu ne sunt confortabile, drept pentru care alegi să faci transformarea atunci când durerea pe care o simiți acum este mai mare decât durerea pe care ți-o provoacă schimbarea. Asta s-a întâmplat în cazul meu.

Te-ai temut atunci când ai început să împărtășești oamenilor lecții despre motivație, că ei nu vor empatiza cu Tine și nu îți vor înțelege mesajul?
Absolut deloc. Știu că la un moment dat am ținut un discurs, în urmă cu doi ani, în care am fost foarte onestă, în care am povestit ce am simțit înainte de India și după. Apoi foarte multă lume m-a întrebat cât de greu mi-a fost în momentul în care mi-am deschis sufletul și am povestit oamenilor. am spus că nu mi-a fost deloc greu. În momentul în care îți accepți ție și poți să te uiți la toate lucrurile din viață ta și la griji și la traume și le poți accepta nu mai ai frică de ceilalți. Cea mai mare provocare este să îți accepți aceste lucruri.

Singurul lucru care ii lipseste Andreei este o familie
Singurul lucru care ii lipseste Andreei este o familie

După toate cărtile citite si seminarile la care ai luat parte despre dezvoltare personală, acum ești mai împlinită spiritual?
E o schimbare fantastică care continuă pe masura experiențelor pe care le am. Cumva a început din India și a fost o schimbare incredibilă și această schimbare se întâmplă zilnic. Când cineva te intreabă cine ești ai tendința să spui că ai nu știu câți ani, că ai o casă, un cont în bancă etc. Asta aș fi răspuns și eu până să plec în India. După ce m-am întors mi-am dat seama că nu mă definește nimic din tot ce am, ci mă definesc lucrurile care sunt în interiorul meu.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 28 Apr. 2017, 19:59 Vedete
Pe aceeași temă