Andreea Raicu, onorariu fabulos pentru a poza goală: „M-am gândit că dacă pozez”

Publicat: 14 oct. 2022, 10:55 Autor: Camelia Vedete

Andreea Raicu, onorariu fabulos pentru a poza goală. Protagonista multor pictoriale incendiare, Andreea Raicu a renunțat doar parțial haine. Chiar dacă i s-a oferit un onorariu fabulos pentru a poza goală, vedeta a refuzat categoric! 

Una dintre cele mai frumoase femei din România, Andreea Raicu a primit numeroase oferte de a poza în reviste pentru bărbați. Deși acestea erau extrem de generoase, ea a refuzat de fiecare dată.

Andreea Raicu, onorariu fabulos pentru a poza goală

Bruneta, care acum ține cursuri motivaționale online, a dezvăluit în emisiunea „La Măruţă” că a refuzat chiar și cea mai tentantă propunere.

100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy. Și m-am gândit că dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi”, a dezvăluit Andreea Raicu.

Cine este iubitul Andreei Raicu

Andreea Raicu a fost surprinsă vara aceasta, în Toscana, alături de un bărbat celebru. Este vorba despre Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Aceasta nu a fost singura ocazie când cei doi și-au făcut apariția împreună. De câteva luni, în lumea mondenă circulă zvonuri cum că ei ar forma un cuplu, însă Andreea nu a confirmat acest lucru.

Viaţa mea este foarte liniştită, pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam pentru că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”, a mărturisit vedeta pentru Viva.ro

Publicat: 14 oct. 2022, 10:55 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă