Andreea Marin s-a lăsat pozată goală într-o cadă. Cât de bine arată la 47 de ani!

Publicat: 25 Oct. 2021, 10:40 Vedete

Andreea Marin are cu ce să se mândrească din plin! Vedeta arată senzațional la cei aproape 47 de ani și asta i-a permis să facă o ședință foto de excepție în cadă, pentru o campanie pe care o are cu un brand de bijuterii.

Andreea Marin a lansat filmul “Povestea Anyoli”, realizat în Italia, acolo unde artizani cu tradiție realizează bijuteriile speciale.

S-a lăsat pozată goală într-o cadă

Am fost fericită să pot realiza o astfel de campanie pe marginea unei inovații ce aduce unicitate, frumusețe și emoție pentru o viață. Pentru spotul Anyoli, am scris un scenariu inspirat de relația specială pe care o am cu fiica mea. Iar bijuteria pe care am pregătit-o pentru ea, căci se apropie ziua sa de naștere, are un mesaj video de la mamă la fiică. Pe care sper să îl poarte cu ea oriunde ar duce-o pașii în viață. Nu vă spun ce emoție am avut pregătind acest dar”, a declarat Andreea Marin. Care a lansat o adevărată inovație în lumea bijuteriilor și totodată o ședința foto senzuală, în cadă, în care demonstrează cât de bine arată la vârsta ei!

La rândul său, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică JR, Violeta, se declară extrem de mândră de familia ei. Dar și de cadoul inedit primit în dar de la mama sa.

Fiica Andreei Marin: ”Relația mea cu tata este foarte bună”

Nu am mai văzut niciodată așa ceva. Nu doar cu mine, ci cu orice copil. Mi-a plăcut foarte mult reacția mamei,  a fost foarte emoționant…Sunt un fan al bijuteriilor, îmi plac chestiile de calitate!”, a spus Violeta într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Violeta are o relație extraordinară cu tatăl său, celebrul Ștefan Bănică JR. Dar și cu fratele său mai mare, Radu Ștefan, pe care îl adoră.

Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi de la cer la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat. Dar le arăți prin gesturi, care contează foarte mult la el, și îmi place chestia asta, și la mine la fel! Pe fratele meu îl ador, e idolul meu, e persoana mea preferată și sunt foarte-foarte mândră de el!”, a mărturisit Violeta Marin Bănică pentru Exclusiv VIP, emisiunea prezentată de Cristi Brancu la Prima TV.

”Mama este o persoană complexă”

Cât despre mama ei, Andreea Marin, Violeta spune că și-ar dori să îi calce pe urme la un moment dat. Adolescenta de 14 ani își dorește să facă actorie și să plece la New York la un moment dat, dar este atrasă și de o carieră în avocatură.

Mama este o persoană complexă, îmi place de ea, e tupeistă, în sensul bun, sunt foarte mândră de tot ce a realizat până acum. Tot timpul se gândește la alții, înainte de ea și aș vrea și eu să ajung ca ea, într-un fel, nu neapărat ca meserie, dar ca persoană îmi place foarte mult de ea! Comunicăm destul de OK!”, și-a descris Violeta mama în interviul pentru aceeași emisiune.

 

Publicat: 25 Oct. 2021, 10:40 Vedete
Pe aceeași temă