Andreea Marin, motivul divorțului de Ștefan Bănică + Ce mare regret are după căsnicia cu artistul

Publicat: 18 apr. 2024, 11:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Andreea Marin a vorbit pe larg despre divorțul de Ștefan Bănică, despre care a mai povestit discret și cu alte ocazii, precum și despre perioada dificilă prin care a trecut în urma separării.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au pus capăt relației lor în 2013, după o căsătorie care a durat șapte ani. Îndrăgita vedetă a decis să își deschidă inima și să vorbească despre acest capitol din viața sa.

„Divorțul nu este nici o dramă, noi o transformăm într-o dramă, un divorț poate fi chiar un pas firesc în evoluția unui cuplu, care nu însemnă că are vreo vină nici unul, nici altul, nu e neapărat vorba de o vină, poate să fie, dar nu este neapărat, ci poate fi vorba despre disconfortul de a fi în acea relație, cei doi pot fi foarte bine mai târziu în ambele relații, în care ei pot fi la fel. E vorba de potrivire, de chimie, de dorințe.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii realizate de Mirela Retegan la Europa FM.

Ce crede Andreea Marin despre divorț

Pe lângă aceste aspecte, chiar dacă unele femei aleg să rămână în relații în care se simt nedreptățite doar pentru binele copiilor, Andreea Marin subliniază că acest lucru nu va oferi deloc un exemplu pozitiv în viața lor. Copiii vor fi expuși la dinamici toxice între cei doi părinți.

„N-ai cum să fii un exemplu bun pentru copilul tău, dacă tu accepți aceste lucruri. Tu îl înveți, indirect, prin faptele tale că trebuie pe viitor să accepte la fel, lipsa de respect, mai puțin decât merită, lipsa iubirii și așa mai departe. De tine depinde ce-i arăți copilului tău și știu că este mai grea despărțirea când ai copii, pentru că el are nevoie și de mamă și de dată, dar se poate asta, chiar dacă ei nu locuiesc împreună. Eu mi-am demonstrat că se poate, chiar dacă nu e ușor la început, dar asta e”, a mai spus Andreea Marin.

Ce mare regret are după căsnicia cu artistul

În plus, deși a fost supusă la numeroase critici de-a lungul timpului, Andreea Marin a mărturisit că nu a luat niciodată în considerare comentariile negative și a preferat să-și trăiască viața în conformitate cu propriile convingeri, pentru a se asigura că ea și fiica sa, Violeta, sunt fericite.

„Niciodată nu mi-a păsat de gura lumii, pentru că nu stă altul să trăiască în papucii mei, în inima mea, în durerile mele. Vine cineva să mă scoată acolo, când eu sunt la greu? Poate doar cei foarte apropiați pot face ceva. Fiecare trebuie să se străduiască să aibă o viață cât mai bună, eu nu trebuie să trăiesc pe placul publicului”, mai spune ea.

Prezentatoarea de televiziune a adăugat că a depus toate eforturile posibile pentru a-și salva căsnicia cu Ștefan Bănică, însă orice tentativă s-a dovedit a fi fără succes.

„După moartea mamei mi-am dorit foarte mult să am un partener de viață cu care să mă înțeleg, care să fie sensibil la nevoile mele, așa cum eu sunt mereu sensibilă la nevoile celor din jur. Și mult timp nu s-a întâmplat așa, nu s-au potrivit toate. Eu nu am avut o despărțire numai așa, pentru că sunt eu grăbită în viață. A fost numai când am înțeles că eu nu mai am ce salva acolo. Și că nepotrivirea e atât de mare încât ne va fi mai bine pe drumuri diferite”, a completat Andreea Marin.

Foto: social media

Publicat: 18 apr. 2024, 11:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×