Andreea Marin, emoții uriașe înainte de revenirea pe micile ecrane! „Mi-au dat lacrimile când am văzut…”

Publicat: 07 Oct. 2020, 10:22 Vedete
Andreea Marin, emoții uriașe înainte de revenirea pe micile ecrane! „Mi-au dat lacrimile când am văzut…”

Andreea Marin se întoarce în televiziune! Vedeta a fost contactată de postul TV la care a debutat cu celebra emisiune Surprize, Surprize, iar începând cu data de 12 octombrie, Andreea va putea fi văzută, din nou, pe micile ecrane.

Vestea că Andreea Marin (45 de ani) va reveni pe micile ecrane, în lumina reflectoarelor, cu propria sa emisiune, după o perioadă destul de lungă, a fost un motiv de bucurie. Atât pentru ea, cât și pentru fanii ei. Din data de 12 octombrie, de luni până joi, de la orele 18.00, emisiunea intitulată „Nu există nu se poate” va putea fi urmărită pe postul TVR 2. Pentru că este foarte atentă la detalii și își dorește ca lucrurile să iasă perfect, diva s-a implicat cu totul în acest proiect: de la cazuri prezentate, până la decorul studioului.

„Studioul emisiunii Nu există nu se poate! este absolut superb, mi-au dat lacrimile când am văzut ce au putut realiza colegii mei din TVR în timp atât de scurt, pornind de la o idee la care țineam tare mult, o visam de multa vreme, am căutat inspirație în afara țării. Surpriza e că a ieșit mult mai bine decât îmi imaginam! Nu e un decor de televiziune cum v-ați obișnuit, e o nebunie frumoasă! Aici se regăsesc obiecte de design premiate în jurul lumii, îndrăznețe, ieșite din comun.

De pildă, când îți îndrepți privirea în sus, vezi zburând, pur și simplu, un candelabru îmbrățișat de silueta divină a unei femei, e o creație de design interior fascinantă, premiată la nivel internațional, impresionantă, care domină vizual întregul studio. Fotoliile pe care stam sunt creații ale aceluiași autor, practic eu și invitații mei suntem îmbrățișați de fotolii-flori„, a declarat Andreea Marin pentru Click!

Andreea Marin: „Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă!

”Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamna munca la TV. Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR. M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea buna.

Televiziunile care aveau dinainte astfel de formate știu bine prin câte greutăți trec în aceasta perioadă și e o doză de nesiguranță a sănătății pe care e bine sa o eviți, pentru un timp. Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent”, a declarat Andreea Marin, cu câteva săptămâni în urmă.

Publicat: 07 Oct. 2020, 10:22 Vedete
Pe aceeași temă