Andreea Marin, Dj Wanda și Carmen Negoiță au petrecut împreună în Israel

Publicat: 07 Mar. 2017, 19:26 Vedete

Ca niște adevărate dive magice de la Răsărit, Andreea Marin, Dj Wanda și Carmen Negoiță au făcut o călătorie în Orientul Apropiat, în Israel, mai exact, pentru o documentare la fața locului în vederea promovării Israelului în România.

Andreea Marin si Carmen Negoita au plecat impreuna de la aeroport
Andreea Marin si Carmen Negoita au plecat impreuna de la aeroport

Fiecare a avut de studiat o anumită fâșie din Pământul Sfânt: Andreea s-a ocupat de partea de beauty și spiritualitate, Wandei i-a revenit teritoriul distracției și al cluburilor de noapte, în timp ce Carmen s-a ocupat de zona de fashion. Au petrecut în Israel o săptămână întreagă, și partea interesantă este că, înainte de această călătorie, între ele nu exista nici un fel de relație de prietenie.

La o zi de cand s-a intors, Andreea Marin a divortat
La o zi de cand s-a intors, Andreea Marin a divortat

Probabil că energiile speciale din Israel, țară care a dat lumii două dintre cele trei mari religii monoteiste ale lumii (iudaismul și creștinismul), au făcut ca Andreea, Wanda și Carmen să se împrietenească una cu cealaltă și fiecare cu fiecare, spre binele campaniei.

După ce s-a întors din Israel, Andreea a divorțat oficial de Tuncay Ozturk, nu neapărat că ar avea vreo legătură una cu alta. Pe de altă parte, tot fără nici o legătură cu sejurul în Țara Sfântă, DJ Wanda e posibil să fie concurentă la Ferma Vedetelor de la Pro TV. La întoarcerea din Israel, Carmen a fost așteptată la aeroport de iubitul ei, fotograful Rareș Pulbere.

AFLA MAI MULTE IN NOUL NUMAR AL REVISTEI SPY, LA PUNCTELE DE PRESA DIN TARA!

Publicat: 07 Mar. 2017, 19:26 Vedete
Pe aceeași temă