Andreea Marin, dezvăluiri despre Adrian Brâncoveanu după 6 ani de relaţie: „Poate că durerea a fost cea care ne-a unit”

Publicat: 27 dec. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din anul 2017. Se poate spune că fosta prezentatoare TV şi-a găsit liniştea şi stabilitatea în braţele partenerului său, după ce a trecut prin câteva experienţe nefericite. Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a dat câteva detalii despre actuala sa relaţie.

Andreea Marin şi-a ţinut întotdeauna viaţa departe de ochii curioşilor. Vedeta a încercat să apară în faţa publicului prin proiectele profesionale şi mai puţin cu relaţiile sau problemele pe care le-a avut. Cu toate acestea, de-a lungul timpului au ieşit la iveală unele amănunte. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că prezentatoarea a fost căsătorită de câteva ori înainte de a-l cunoaşte pe Adrian Brâncoveanu.

Ce spune fosta prezentatoare TV despre actuala sa relaţie

De aproximativ 6 ani, Andreea Marin formează un cuplu discret cu Adrian Brâncoveanu. Fosta prezentatoare TV recunoaște că relația cu partenerul ei a început într-o perioadă în care amândoi treceau prin momente dificile.

Acum, lucrurile sunt cât se poate de bune între cei doi, locuiesc împreună, ba mai mult, bărbatul are o relaţie specială şi cu fiica partenerei sale.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt”, a declarat Andreea Marin, pentru Antena Stars.

Andreea Marin:Oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină”

În continuare, Andreea Marin a dezvăluit că între ea şi Adrian Brâncoveanu nu a fost dragoste la prima vedere, dar în schimb, şi-a dat seama că are multe în comun cu acesta.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. – căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii”, a spus Andreea Marin pentru sursa citată.

Și a continuat: „În ziua de azi, lucrurile sunt altfel decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă”

 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 dec. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă