Andreea Marin, despre momentul în care fiica ei îşi va face un iubit: „Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva”

Publicat: 16 ian. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Marin are o relaţie specială cu fiica sa, un detaliu cunoscut de toată lumea. Fosta prezentatoare TV vorbeşte cu mândrie despre Violeta şi o laudă ori de câte ori are ocazia. Recent, în cadrul unui interviu vedeta a dezvăluit cum ar reacţiona dacă tânăra în vârstă de 16 ani ar începe o relaţie. Iată ce a declarat.

Andreea Marin este fericită şi liniştită cu viaţa pe care o trăieşte în prezent. Se bucură de fiecare clipă din viaţă alături de partenerul său, Adrian Brâncoveanu, cu care are o relaţie de mai mulţi ani, dar şi de fiica ei, Violeta.

Andreea Marin: Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva”

Cele două se înţeleg de minune, adolescenta îi împătăşeşte mamei sale tot ce se întâmplă în viaţa ei pentru că ştie că va primi mereu cele mai bune sfaturi de la aceasta. Atunci când vine vorba de relaţii şi băieţi, Andreea Marin spune că este foarte deschisă şi ştie cum să gestioneze momentul când fiica ei o va anunța că are un iubit.

„Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții, însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță”, a spus vedeta pentru fanatik.ro.

În continuare, fosta prezentatoare a explicat că îşi doreşte să o îndrume pe fiica sa, să îi fie alături şi să o ajute să ia cele mai bune decizii în viaţă. Violeta este deja implicată într-o mulțime de proiecte interesante, iar mama ei este cât se poate de mândră de modul în care acceasta a evoluat.

„E un bun comunicator, o fire organizată, ca și mine, are o minte ageră! Dumnezeu să o țină sănătoasă și în rest am încercat să-i deschid aripile către viitor. Dar ea știe că și de efortul și imaginația ei depinde cum se va așterne acesta. Doamne ajută!”, a mai spus vedeta.

Fiica Andreei Marin vrea să studieze în străinătate

Fiica Andreei Marin studiază la un liceu din Capitală. De curând, adolescenta și-a anunțat mama că a decis să plece în străinătate, pentru a-şi croi un viitor mai bun. Aceasta își dorește să studieze Facultatea de Drept din America.

„Violeta nu pleacă încă de acasă. Violeta mai are de învățat doi ani, până să-și ia zborul de acasă. Ea se pregătește pentru Drept. Într-adevâr, își dorește să plece din țară, la studii.

Acum, vom vedea! Nu sunt pregătită să mă despart de ea. O să-i duc dorul, dar nu-i nicio problemă”, a declarat Andreea Marin, la Gala Atipic Beauty.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 16 ian. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă