Andreea Marin a pus murături și a cules recolta de toamnă! Cum arată grădina și casa din București a vedetei

Publicat: 08 oct. 2023, 13:07 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Andreea Marin a pus murături și a cules recolta de toamnă! Cum arată grădina și casa din București a vedetei.

Andreea Marin locuiește într-un mic colț de rai. Grădina casei sale situată la periferia Bucureștiului, este desprinsă parcă din revistele de profil. Vedeta se bucură de o mulțime de flori multicolore dar și de legume și fructe proaspete, care, odată cu venirea toamnei, încep să rodească din abundență.

Cum arată grădina Andreei Marin. Colțul de rai în care locuiește vedeta

Una dintre marile pasiuni ale Andreei Marin este grădinăritul. Vedeta se bucură de o curte de poveste la locuința sa de la periferia Capitalei, din care nu lipsesc florile multicolore și înmiresmate sau legumele și fructele delicioase de sezon.

Ba mai mult, fosta prezentatoare TV s-a încumetat chiar să planteze și culturi mediteraneene, portocalii ocupând un loc de cinste în grădina sa.

Odată cu sosirea toamnei, curtea Andreei Marin s-a transformat într-un adevărat colț de rai. Trandafirii înfloriți în toate nuanțele, fructele și legumele precum strugurii și roșiile, care au început să rodească, completate de arămiul de octombrie al pomilor, creează o atmosferă ca de basm.

Vedeta a publicat câteva fotografii grăitoare cu „minunile” sale din grădină.

„Toamnă darnică și parfumată în grădina noastră cu miresme.🍁„, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Cât a durat renovarea casei Andreei Marin

Andreea Marin locuiește în Pipera, într-o casă „normală” cu parter, etaj și terasă. În 2021, după doi ani de renovări, casa a fost gata în noua ei formă. De asemenea, și curtea casei sale a trecut printr-un proces de reamenajare.

Fericită de rezultat, Andreea Marin a dorit să împărtășească cu fanii ei bucuria reamenănajării noii sale locuințe.

„Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri. Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi”, a scris Andreea Marin în urmă cu ceva vreme pe contul său de Instagram.

Andreea Marin are o casă și la țară

Andreea Marin este o iubitoare a naturii, după cum a dezvăluit chiar ea, de foarte multe ori, în mediul online. Așa că nu este de mirare că a decis să își transforme casa pe care o deține în mediul rural într-un mic colț de rai.

Toată lumea visează la o mică casă de lemn cu șemineu și o curte plină de flori. Iar prezentatoarea de televiziune a reușit să își îndeplinească acest vis. Vedeta a transformat total casa pe care o deține în Doftana și oricine o vede poate rămâne cu ochii ațintiți la ea minute în șir.

Andreea Marin este o femeie care are foarte mult bun gust și îi place să fie înconjurată de natură. Aceasta a decis să facă Paștele la țară și a profitat de ocazie pentru a le arăta urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare de minunile de care se bucură în această perioadă a anului.

Andreea Marin a petrecut Paștele 2023 la casa de la țară

Fosta zână a surprizelor a postat câteva imagini cu casa ei de la țară și cu priveliștea de care se bucură atunci când se află acolo.

„Atât de frumoasă e viața la țară în preajma sărbătorilor pascale, mugurii dau în floare. Miresmele ne îmbrățișează, pufoșii noștri sunt fericiți să alerge în livadă. Sau să se piardă în iarbă, încă ne e frig uneori. Așa că și încălțările de casă tot pufoase sunt, dar e cald și pace în suflete. Cineva, acolo sus, știe ce simțim când spunem cu recunoștință. “Mulțumesc!””, a scris Andreea Marin pe Facebook, înainte de Paște, în acest an.

Pe lângă casa frumoasă pe care a reușit să și-o construiască la poalele munților, prezentatoarea și-a făcut și o grădină, dar și o livadă.

„Înainte de Paște, casa, livada și gradina de la țară înfloresc. An de an plantăm pomi și flori multicolore. E o plăcere, și pentru noi, și pentru pufoșii noștri, care ne acompaniază în timp ce sădim! La fel se întâmplă și acasă, acolo unde locuim zi de zi, dar grădina cu miresme e o poveste ce merită o postare dedicată, cu care promit să revin”, a mai spus Andreea Marin la acea vreme.

Publicat: 08 oct. 2023, 13:07 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×