Andreea Mantea și Cristi Mitrea, din nou împreună! Tablou de familie cu luptătorul de MMA și fiul lor, David

Publicat: 24 dec. 2019, 08:42 Autor: Andreea Voicu Vedete

Reuniune incredibilă de familie! Andreea Mantea, Cristi Mitrea și micuțul lor, David, s-au fotografiat seara trecută lângă brad.

Este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului – Crăciunul – când oamenii se reunesc și fac împreună lucruri frumoase sau participă la evenimente care pot să le schimbe viața.

Seara trecută, frumoasa prezentatoare TV, Cristi Mitrea și fiul lor, David, au făcut bradul împreună și au aranjat sufrageria în așteptarea lui Moș Crăciun!

Apoi, cei trei s-au fotografiat doar fericiți, cu zâmbetul pe buze, Andreea Mantea și David făcând din mâini o inimioară. Imaginea a fost urcată pe rețelele de socializare și a primit numeroase aprecieri și comentarii.

”Yeeeeeyyyy! Am reușit! ?????? Am făcut bradul! Acasă! ??????❤️”, a scris Andreea Mantea în dreptul imaginii.

Andreea Mantea și David se află acum în România, după ce ea și concurenții de la Puterea Dragostei au primit o pauză de la filmări pentru câteva zile, fiind Crăciunul și Revelionul.

Andreea Mantea și-a scos tatuajul de pe mână

În urmă cu ani de zile, Andreea Mantea își făcuse un tatuaj pe mână, imediat după emisiunea ”Burlăcița”, acolo unde ea și Cristi Mitrea s-au întâlnit.

„Nu vă faceți tatuaj. Pentru mine a însemnat ceva… care nu mai înseamnă’, a spus Andreea Mantea pe vlogul ei, explicând semnificația tatuajului ales în 2014: „Infinity Times Infinity (infinit multiplicat de un infinit de ori). Toată lumea crede că a însemnat ceva… dar nu a însemnat aia, a însemnat altceva”, a spus Andreea Mantea, potrivit VIVA!.

Publicat: 24 dec. 2019, 08:42 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă